Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tomb Raider v rukou tvůrců Iron Mana


ikona
st39.6
tomb raider 3
Kdo napíše nového Tomb Raidera? A kdo nahradí Angelinu Jolie? 

GK Films chystá na rok 2013 kompletní reboot Tomb Raider frančízy. Žádná Angelina Jolie, žádný Simon West, žádný Jan de Bont. Nové tváře, noví tvůrci a tím pádem i noví scenáristé. Že to studio myslí vážně, teď potvrzuje smluva, kterou podepsali Mark Fergus a Hawk Ostby. Právě oni nového Tomb Raidera napíšou. Nic vám ta jména neříkají? Měla by.

Vždyť tahle dvojice stojí za scénářem k Potomkům lidí a k Iron Manovi, kde dokázali, že mají pro velkolepou látku cit. A že dovedou zažehnout jiskru života veliké sérii. Jestli byly zajímavé scénáře pro zmíněné filmy potvrzením psaveckých kvalit, nebo jen čirou náhodou, přitom za pár měsíců rozhodne další film Jona Favreaua - Kovbojové a vetřelci. I v těch mají Fergus s Ostbym prsty.

Otázkou samozřejmě zůstává, kdo se ujme režie a kdo v hlavní roli nahradí Angelinu Jolie. Jistě máte spousty tipů, tak šup s nimi do komentářů!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace