Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Forrest Gump mezi piráty


ikona
Mr. Hlad
tom hanks
Tom Hanks krouží okolo hodně zajímavého projektu 

Jen málo herců je na tom jako Tom Hanks. Dva roky po sobě vyhrál Oscara, tyká si se Spielbergem i Zemeckisem, když potřebuje peníze, natočí si Šifru mistra Leonarda a když chce něco umělečtějšího, stačí lusknout prstem. A přitom si pořád drží pověst sympatického chlapíka, na jehož film byste bez problémů mohli vzít celou rodinu včetně babičky. V poslední době mu to sice už nejde tak dobře jako v minulosti, teď to však vypadá, že by se mohl upsat projektu, jenž ho potenciálně vystřelí zpět mezi absolutní špičku. A třeba by z toho mohl být i další Oscar.

Hanks totiž podle všeho jedná o tom, že by si zahrál kapitána Richarda Phillipse v zatím nepojmenovaném filmu o pirátech. Ne těch, co bojují proti zombíkům a vypadají jako Johnny Depp, ale o těch, kteří u Somálska přepadají lodě. V dubnu 2009 se takhle dostali na palubu MV Maersk Alabama a kapitán Phillips se rozhodl vydat se únoscům dobrovolně za příslib toho, že propustí jeho posádku. Po třech dnech věznění si pro něj sice přišli drsňáci z Navy SEALS, ale sranda to nejspíš nebyla. Hanks, respektive jakýkoliv kvalitní herec, by z něčeho podobného mohl udělat svou vlastní one man show a pokud by se za kameru posadil někdo šikovný, ten útok na plešouny by nakonec klidně mohl vyjít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace