Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá Tarantino poctu Leonemu?


ikona
Mr. Hlad
quentin tarantino
Kultovní režisér plánuje western. Možná.  

Už je to nějaký čas, co jsme slyšeli o Quentinu Tarantinovi. Jeho Hanebný pancharti uspěli v kinech, u kritiky i na Oscarech, takže by člověk čekal, že se tenhle filmař minimálně ob týden představí s nějakým novým projektem. Až dosud byl však celkem klid.

Teď to ale vypadá, že o sobě Tarantino dá zase vědět. Italská herecká hvězda (dobře, zapomeneme na Post Coitum a Bathory) Franco Nero totiž nedávno prohlásil, že se vrací k westernovému žánru, v němž je skoro stejnou legendou jako Clint Eastwood a jeho likvidátor Django je v pravdě kultovní postavou. Nero by se měl objevit ve filmu The Angel, The Bad & The Wise a podle názvu to vypadá, že se dočkáme variace na Hodný, zlý a ošklivý. Nero navíc prozradil, že okolo projektu se motá hned několik zajímavých jmen.

A tím nejzajímavějším je právě Tarantino. Ten má Sergia Leoneho evidentně rád a často se na jeho dílo odkazuje. V minulosti navíc několikrát naznačil, že by si rád natočil western a to dokonce z otrokářského prostředí. Donedávna byl ale tenhle žánr prakticky mrtvý, díky obřímu úspěchu Opravdové kuráže se ale v Hollywoodu určitě najde někdo, kdo by chtěl dát kovbojům další šanci. Bohužel zatím není jasné, jak moc se Tarantino v The Angel, The Bad & The Wise angažuje. Je tedy možné, že bude režírovat, ale třeba to nakonec skončí jen nějakou čestnou roličkou. Každopádně ve hře jsou prý dnes skoro zapomenutí ale rozhodně zajímaví herci jako Keith Carradine (ten má westernů za sebou hodně) nebo Treat Williams. Uvidíme, co se bude dít dál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace