Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové hody


ikona
Mr. Hlad
super bowl
Všechny upoutávky z letošního Super Bowlu pěkně na jednom místě 

V Čechách se najde dohromady přesně 37 lidí, kteří rozumí pravidlům amerického fotbalu a ty nejspíš zajímá, že včera v noci porazil tým Green Bay Packers protivníky z Pittsburgh Steelers 23:31. Filmoví fanoušci ale mají SuperBowl rádi z úplně jiných důvodů. Je to jeden z nejsledovanějších pořadů v televizi a logicky také to nejlepší místo, kam nacpat svoji reklamu. A nebo trailer. Během SuperBowlu se každoročně představují ty nejambicióznější letní trháky a letos tomu nebylo jinak. Některé už známe z trailerů, jiné vidíme poprvé, většinou jde ale o úderné třicetivteřinové upoutávky, které naznačují, že letošní léto bude stát za to. Abyste v nich měli pořádek, hezky jsme vám je sepsali.

Máme tu comicsové adaptace, sequely zavedených sérií, béčkové akčňáky i stoprocentní sázky na jistotu. Moc originálních filmů ale v létě nejspíš neuvidíme, čehož si všiml i tvůrce zajímavě vypadající sci-fi Super 8 J. J. Abrams, který říká:

Tenhle film je velká výzva. Ano, je u něj jméno Stevena a mojí maličkosti – jestli to něco znamená – ale není v něm žádný známý superhrdina, není to značka ani pokračování a nehraje tam nikdo, o kom jste slyšeli. Neexistuje žádná kniha, hračka nebo comics. Nic. Nemám, na čem bych stavěl. Dokonce to není ani podle deskové hry, až tak zle na tom jsem. Takže si myslím, že to jediné, co mám, je dobrý film.

No uvidíme. Během příštích hodin dodáme k upoutávkám titulky, takže sledujte pravidelně trailerovou lištu, ať o nic nepřijdete. A napište nám, co vás zaujalo nejvíc.

  

  

  

  

  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace