Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ne zcela obyčejný sériový vrah


ikona
Mr. Hlad
brad anderson
Bude Wolverinův protivník zabíjet lidi?  

V televizi už pět let působí sériový vrah Dexter Morgan. Diváci ho mají rádi nejen pro jeho osobitý sarkastický humor, ale vlastně i proto, že pod jeho skalpelem končí většinou jen ti, kdo si to zaslouží.

V kině ale nějaký sympatický zabiják chybí, teď by se ale jeden objevit mohl. V případě thrilleru Jack ale nepůjde o někoho, kdo neví, jak si poradit se svou vášní a snaží se stát dobrým manželem, otcem a zelinářem. Jack bude normální zabiják, kterému se však stane nepříjemná nehoda a on ztratí paměť. Během léčby se zamiluje do své psychiatričky, brzy však zjistí, že staré instinkty se ozvaly a že utéct minulému životu nebude žádná sranda. Režisér Brad Anderson, jenž se nám snad brzy představí se svým Vanishing on the 7th Street, patří mezi těch málo hororových a thrillerových jistot, které dnes máme. A navíc nedělá remaky.

Zápletka Jacka zní hodně zajímavě, je ale jasné, že bude potřeba sehnat někoho, kdo umí hrát. Původně se mluvilo o Johnu Cusackovi, teď má ale na stole nabídku Liev Schreiber. O jeho hereckém talentu nepochybujeme a díky figuře dobře rostlého medvěda by mohl být jako sériový vrah hodně zajímavý, hvězda to ale není ani zdaleka. Třeba mu ale zrovna Jack pomůže procpat se konečně do první ligy, kam patří. Vedle něj v zatím nespecifikované roli máme prý vyhlížet i Samuela L. Jacksona. Každopádně Jack vypadá hodně zajímavě a naznačuje, že ve světě plném špatných předělávek se přeci jenom může s trochou štěstí občas urodit i něco originálního.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace