Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Sherlockovi přichází Bedrník


ikona
Mr. Hlad
sherlock holmes
Dostane další klasický hrdina moderní tvář? 

Povedlo se to jednou, povede se to nejspíš i podruhé. Klasická literární díla, mnohdy stará i přes sto let, mohou oslovit současné filmové fanoušky. Jen člověk musí vědět, jak na to.

Guy Ritchie ten recept nejspíš našel. Sherlock Holmes vydělal solidní peníze a i když se názory na kvality téhle moderní adaptace mezi pravověrnými fanoušky liší, byla to zábava. Seriál BBC Sherlock zkusil tohoto legendárního detektiva přesunout do Londýna 21. století a také to vyšlo. Druhý Sherlock Holmes se připravuje právě teď a Robert Downey Jr. a Jude Law si to v něm rozdají se samotným Moriartym. Zkrátka se daří, a tak je logické, že se chce někdo přiživit.

Novou tvář a podobu totiž dostane další klasický hrdina, a to Červený Bedrník. Hlavním hrdinou příběhů, které se odehrávají v osmnáctém století, je britský aristokrat Sir Percy Blakeney, jenž se v noci převléká za tajemného hrdinu a pomáhá francouzským šlechticům opustit zemi dřív, než si pro ně přijde revolucí vyhecovaný dav. Film vzniká v produkci britské společnosti Fairbanks Production a plánovaný rozpočet je solidních 75 milionů. V hlavní roli by se měl objevit Neil Jackson. Ano, taky ho skoro neznáme, ale dostal po tlamě od Jamese Bonda v Quantum of Solace (v takové té bournovské bitce). Pokud však studio pomýšlí na úspěch, měli by nejspíš začít hledat trochu známější jméno.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace