Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Downey po mcqueenovsku?


ikona
KarelR
robert downey jr.
Hledání ztracených pokladů z módy nikdy nevyjde. 

Robertu Downeymu Jr. se u Warnerů moc líbí. A není to jen proto, že spolu s ním zaměstnávají i jeho úspěšně produkující manželku. Downeyovi mají za sebou jednoho Holmese a druhého právě natáčejí, brzy se nám pochlubí road movie komedií Na doraz a už nyní vyhlížejí svůj čtvrtý film, který by na sobě nesl štít WB. A ani tentokrát to není žádné ušmudlané béčko.

Do oka jim totiž padl čtyři dekády ztracený projekt jménem Yucatan. Ten vypráví expertovi na vytahování čehokoliv ze dna moře, kterého sice nikdo nemá rád, ale když je potřeba zachránit utopený mayský poklad, nelze na tu práci najít někoho lepšího. Možná to zní jako docela obyčejný dobrodružný film, nápad na něj ale pochází z hlavy samotného Stevea McQueena. Slavný drsňák si v něm chtěl v šedesátých letech zahrát natolik, že strávil jeho přípravami slušnou řádku dlouhých večerů. Napsal a nakreslil k němu 1500 stránek poznámek a storyboardů, když se mu ho ale nepodařilo realizovat, všechny svázal do patnácti zápisníků a uložil do starého kufru.

Ten v roce 2005 našli jeho syn a kmotřenec a potom, co se jím Warneři čtyři roky prohrabovali a nabídli jeho útroby třeba McGmu nebo Tarantinovi, o něj loni projevili zájem nově příchozí Downeyovi. Až nyní se ale věci konečně začaly hýbat kupředu. Anthony Peckham, jeden z pisálků stojících za prvním Holmesem, dostal za úkol poznámky slepit do nějakého pěkného scénáře. Když se bude líbit, Downey se ujme hlavní role a začne se hledat režisér, který by zvládl podvodní hrátky a vešel se s filmem do Iron Manova nabitého diáře. James Cameron to tedy zřejmě nebude, i s někým jiným by ale Yucatan mohl být oldschoolovou podívanou, jaká se v kinech nemůže ztratit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace