Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Willis následuje Van Damma


ikona
Mr. Hlad
bruce willis
A jedeme zachraňovat rodinu do Španělska 

Hollywood pořád ještě dokáže překvapit a čas od času vytáhne nějakého téměř neznámého režiséra a jen tak z fleku mu dá všechno k tomu, aby natočil film s potenciálem posadit nás všechny na zadek. Jako teď.

Mabrouk El Mechri měl úspěch se svým JCVD, kde dokázal využít toho, že kariéra JCVD byla prakticky v troskách. Kdo se ale pozorně díval, tak viděl, že mu nedělají problém ani akční scény. Možná proto dostal možnost režírovat The Cold Light of Day. Hlavním hrdinou tu má být makléř z Wall Street, jehož rodina je na dovolené ve Španělsku unesena a on zjišťuje, že za to může minulost jeho otce. V hlavní roli se má objevit Henry Cavill z Tudorovců a chystaných The Immortals. Potud celkem klasický scénář „jak natáčet film, když nejsem režisérská hvězda“.

Změny přicházejí až teď. Z nějakého důvodu se totiž Mechrimu začali ozývat další herci a rozhodně to jsou jména, která by byla škoda přehlédnout. Vedle Cavilla se totiž objeví Bruce Willis a mluví se i o účasti Sigourney Weaver, což z téhle variace na 96 hodin dělá potenciálně hodně zajímavý kousek. Scénář píše Scott Wiper, jenž pracoval na jednom z nejlepších detektivních seriálů všech dob The Wire, tak snad si nikdo ze zúčastněných neuřízne ostudu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace