Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cage si zase zapálí hlavu


ikona
KarelR
comicsghost ridernicolas cagesequel
Kdo na něj při tom dohlédne? 

Vzpomínáte si ještě na hrůzný comicsový rok 2007? Ze stáje Marvelu vyrazily do kin hned tři velké příběhy, a chvíli bychom se možná mohli hádat, který z nich pohořel víc. Třetí Spider-Man zklamal fandy i kritiky natolik, že se přes vydělaný balík nakonec nedočkal pokračování. Místo něj bude restart. Sequel Fantastické čtyřky potvrdil, že by Tim Story velké comicsárny opravdu točit neměl, a v současnosti jsou Mr. Fantastic a spol. také kdesi v restartovací fázi. A Ghost Rider, jeden z nejpekelnějších marveláckých filmů vůbec? Ten bude mít regulérní pokračování!

Všichni fanoušci legendárního "My name is leeeegion!" můžou jásat, protože Nicolas Cage právě potvrdil, že podepsal smlouvu na dvojku. Ta zatím nese název The Ghost Rider: Spirit of Vengeance, měla by se odehrávat v Evropě, a není možné, aby udělala prvnímu dílu ostudu. Jak to? Bude totiž ještě daleko šílenější, neboť se jí ujmou Mark Neveldine a Brian Taylor. Duo zodpovědné za oba díly Zastav a nepřežiješ a Gamera nejspíš dostane od Sony málo peněz, volnou ruku a šibeniční termín natáčení (licence na postavu by brzy propadla zpět Marvelu), což znamená, že nás určitě nečeká nějaký hollywoodsky průměrný biják.

Druhý Ghost Rider na druhou stranu asi nebude něco, co bychom do roka a do dne poměřovali s Temným rytířem. Vtip je ale v tom, že pokud naleznou svoji starou formu, nemají Neveldine s Taylorem co ztratit. Po jedničce jsou očekávání duševně zdravého diváctva na nule, můžou se tak řádně odvázat a dělat si se zapáleným mstitelem na motorce co se jim (v PG-13 mezích?) zachce. Navíc mají Cage, který jako jeden z mála lidí dokáže dělat mimózní hlášky ještě mimóznějšími, a se svým současným výrazovým rejstříkem v téhle roli nemůže selhat. Nejdůležitější otázka proto zní... Jsme připraveni na všechny úlety, se kterými se může Ghost Rider 2 přiřítit?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace