Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock Homes vs. ...?


ikona
Mr. Hlad
sherlock holmes
Kdo by si mohl zahrát profesora Moriartyho?  

Sherlock Holmes zůstal komerčně ve stínu Avatara, ale jindy by se o jeho půl miliardě, kterou celosvětově vydělal, mluvilo nejspíš mnohem hlasitěji. Tenhle film se zkrátka povedl po všech stránkách a dvojka byla odklepnuta prakticky okamžitě.

A protože bychom se jí měli dočkat už v prosinci příštího roku, je nutné začít shánět herce. Holmesova nemesis profesor Moriarty se sice v prvním díle objevila, ale neviděli jsme z ní víc než ruce. Sherlock Holmes 2 by ho měl představit v plné parádě. Před natáčením jedničky se spekulovalo o tom, že Guy Ritchie by v téhle roli rád viděl Brada Pitta, teď je však situace ještě o něco složitější. Ve hře jsou totiž další herci. A žádná druhá liga to není.

Prvním kandidátem je Daniel Day-Lewis, jenž má doma Oscara za filmy Až na krev a Moje levá noha. Tenhle člověk by dokázal přesvědčivě zahrát naprosto cokoliv, problém ale je, že je ve svých rolích docela vybíravý. Dalším na seznamu je Javier Bardem. Ten má zase plešouna za Tahle země není pro starý, kde ukázal, že jako padouch má filmovým fandům co nabídnout a šel z něj strach víc než z Jiřího Paroubka před volbami. Mluví se i o Seanu Pennovi (ten má Oscary dokonce dva), což by mohla být zajímavá volba a padlo i jméno Garyho Oldmana, jenž je teď opět v kurzu a v devadesátých letech měl problém s tím, že hrál prakticky každého druhého padoucha. Ale všechny parádně. Nikdo z herců zatím prý nabídku na stole oficiálně nemá, ale i tak – koho byste chtěli v roli Moriartyho vidět vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace