Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Překvapení týdne: Kruh 3D!


ikona
KarelR
restart
Leze leze z televize... nedá pokoj... nikdy. 

Vážení a milí, konečně jsme se dočkali. 3D éra nám sice brzy nabídne vysoce sledované sequely Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje a Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty, ty ale nemůžou zasytit všechny. Trochu náročnější diváci se tak můžou začít radovat, jelikož se v Paramountu rozhodli oživit hororovou sérii Kruh a poslat zlou Samaru potřetí do kin.

Že vám stačil už druhý díl a bude se těžko překonávat? Není se čeho bát! Kruh 3D se nebude snažit nešikovně navázat na své předchůdce. Předělávka japonské hororové série se prostě vezme... a předělá se ještě jednou. Na scénu nastoupí náctileté masíčko, což je v tomhle žánru velice originální a nečekaný krok, aby ale nikdo nemohl nadávat na to, že Kruh restartem ztratí svoje původní kouzlo, tím veškerá modernizace skončí. Zápletka se totiž bude točit kolem omladiny, která objeví starý přehrávač VHSek. A pravděpodobně v nevědomosti, co to krucinál je, znovu probudí hrůzy, jež dvakrát terorizovaly novinářku Naomi Watts.

Zní to přímo úchvatně, protože to přece všechno bude ve 3D, a právě začíná hledání režiséra, který má dostatek talentu na to, aby Samaru ukočíroval v tolika rozměrech. Scénář bude mít na starost David Loucka, jenž si plánuje udělat jméno na thrilleru Dream House s Danielem Craigem a Naomi Watts (ha!), a všichni fandové oblíbeného subžánru "restarty předělávek" by si tedy měli ihned zakroužkovat všechny čtvrtky příštího roku. Kruh 3D se může nečekaně zjevit i ve vašem 3D kině!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace