Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konec světa s Jackem Bauerem


ikona
Mr. Hlad
kiefer sutherland
Na co se vrhne Kiefer Sutherland po skončení seriálu 24 hodin?  

Kiefer Sutherland za pár týdnů skončí svůj osmý den v seriálu 24 hodin a na devátý už bohužel nedojde. Už nějakou dobu se ví, že jeden z nejvýznamnějších seriálů jednadvacátého století končí, Sutherland ale nejspíš nebude mít o práci nouzi.

A na začátek si bere poměrně velký kalibr. Jeho filmovou novinkou by totiž měl být katastrofický film. Katastrofický film od Larse Von Triera. O tom, že Melancholia by pro skandinávského polomagora měl být tak trošku nezvyklý projekt, už jsme před nějakou dobou psali. Těžko ale říct, jestli se chce Von Trier zásadní změnou žánru zalíbit i divákům, kteří se jinak jeho poměrně neobvyklým filmům vyhýbají obloukem. Melancholia bude mít totiž rozpočet pouhých osm milionů dolarů a za to by Roland Emmerich nezničil ani Valašské Meziříčí.

Obsazení si ale dokázal režisér sehnat solidní. Vedle Kiefera Sutherlanda se objeví například Alexander Skarsgaard, legendární záporák Udo Kier, Charlotte Rampling nebo Kirsten Dunst. Právě ta by měla mít hlavní roli, ve které se původně měla objevit Penelope Cruz. Jerry Bruckheimer jí ale dal nejspíš pár milionů důvodů k tomu, aby přehodnotila svůj vztah k uměleckému filmu a vyrazila raději mezi piráty. Natáčení začíná v létě ve Švédsku a uvidíme, co z toho nakonec vypadne. Nějaká jména na plakát kvůli lákání diváků by už Von Trier měl, teď jde ještě o to, jestli ho něco takového vůbec zajímá a jestli nekutí další podivný experiment.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace