Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude po Titánech?


ikona
Mr. Hlad
clash of the titans
Jaký projekt si vybere režisér Souboje titánů jako svůj další?  

Louis Leterrier se pravděpodobně velmi brzy stane hvězdou. Jeho Souboj titánů vydělá nejspíš obrovské peníze a pokud jeho agent není úplné dřevo, dokáže tenhle úspěch využít ve prospěch svého klienta. Už teď to ale vypadá, že Leterrier velký Hollywood opustit nehodlá.

Nedávno jsme psali o tom, že Souboj titánů by měl mít víc dílů, zdá se však, že režisér by se nebránil ani jiným velkým projektům. Leterrier se v minulosti nechal už několikrát slyšet, že by si rád natočil chystanou ultimátní comicsovku The Avengers, v níž se mají sejít Hulk s Iron Manem a navíc i Thor a Kapitán Amerika. S Marvelem má dobré vztahy, udělal pro ně Neuvěřitelného Hulka, o jehož pokračování se také velmi potichu mluví, původně si brousil zuby dokonce i na toho Iron Mana a fakt, že je comicsovým fandou, se nesnaží skrývat. Což naznačuje i jeho druhý potenciální budoucí projekt.

Vypadá to totiž, že by mohl zasednout za kameru i adaptace Y: The Last Man. Příběh o tom, jak to dopadne, když podivný virus vyvraždí všechny muže na planetě a jediný, kdo zůstane mezi miliardami ženských, je mladý sympaťák Yorrick a jeho opičák Ampersand, patří mezi nejzajímavější comicsy poslední doby. Původně filmovou verzi připravoval režisér D. J. Caruso a v hlavní roli se měl objevit Shia LaBeouf, avšak nakonec se za celým projektem zavřela voda. Teď je ale zpátky a Leterrier ho chce. Jestli se nakonec vrátí i Shia, o tom se můžeme maximálně dohadovat, každopádně tenhle comics by si bezpochyby zasloužil pořádnou filmovou verzi. Ať už od Leterrriera nebo od někoho jiného.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace