Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bůh. Ve 3D.


ikona
Mr. Hlad
letopisy narnieparamount
Chcete vidět stvoření světa a chroupat u toho popcorn?  

V Českých kinech sice náboženská témata nikoho nezajímají, za mořem může ale film se správně dávkovanými křesťanskými myšlenkami vydělat obrovské peníze, protože velká spousta diváků na něj jde prostě a jednoduše proto, že je „o těch správných věcech.“

Neřešme teď, jestli je to ten správný přístup, nemělo by to cenu. Fakt je ten, že náboženství a podpora církve může udělat ještě lepší práci než sto milionů dolarů narvaných do marketingu nebo do dodatečného překopávání do populárního 3D. Teď se ale blíží film, který bude mít oboje. In the Beginning bude vycházet z knihy Genesis a už podle názvu je jasné, že se podíváme na úplný začátek a zjistíme, jak to vlastně bylo s tím stvořením země, života, lidstva a vůbec.

Scénář píše John Fusco, jenž má za sebou třeba celkem zábavné béčko Ohnivý oceán nebo Zakázané království a režie se ujme jakýsi David Cunningham. Do teď je to ještě v pohodě, problém nastává s dalším jménem. Spolu s Paramountem bude totiž film produkovat bývalý zaměstnanec Walden Media Cary Granat a jsou to právě Walden Media, kdo vsadili u Letopisů Narnie především na primitivní agitaci a vykašlali se na to, aby se někdo postaral o zajímavé vizuální efekty nebo třeba sehnal schopné dětské herce. Granat sice na téhle sérii přímo nespolupracoval, pravděpodobně ale moc dobře ví, jak nalákat do kina lidi na film s náboženskou tématikou. Ale třeba to nakonec celé dopadne úplně jinak a bojíme se zbytečně.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (36)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace