Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Worthington jde lovit vrahy


ikona
KarelR
michael mannsam worthington
Robot, vozíčkář a polobůh má na mušce další padouchy. 

Je teprve začátek února, ale Sam Worthington už má svoji letošní filmovou nabídku odpracovanou. V březnu začne po amerických kinech putovat vztahové drama Last Night, kde bude přebíhat mezi Keirou Knigtley a Evou Mendes, v dubnu se utká s Krakenem v Souboji Titánů a do konce roku bychom mohli vidět i špiónský thriller The Debt, ve kterém plánuje s Helen Mirren uhánět přeživšího nacistického zabijáka. A co potom? Možná Drákula, ale především jeden texaský detektiv.

Worthington svůj další osud svěří do rukou Ami Canoon Mann, která s produkční pomocí tatínka Michaela natočí thriller The Fields. Původně projekt Dannyho Boylea (dle jeho slov tak drsný, že ho v hollywoodských podmínkách nelze zrealizovat) vychází ze skutečných zážitků jeho scenáristy Donalda F. Ferraroneho, bývalého agenta protidrogového, a točí se kolem polí v té nejnebezpečnější části Texasu, na nichž se během tří dekád pravidelně nacházela neznámá těla. Worthington si v něm zahraje policejního tvrďáka Jakea, jenž začne válčit s lidmi, kteří by s tou kupou mrtvol mohli mít něco společného, a do celé téhle šlamastyky se zamotá jedno pouliční děcko a Jakeův parťák Brian. Následně pár životů vyhasne a pár se možná zachrání, každopádně by se to ale mělo seběhnout v hutném stylu, jaký dnešním kriminálkám dost často chybí.

Čerstvá herecká superhvězda se tak pouští na hodně tenký led (kolik něco takového může vydělat?), je ale sakra dobře, že se zbaběle nedrží jen blockbusterů. Menší ambiciózní filmy budou v budoucnu čím dál tím vzácnějším zbožím, protože nás zřejmě zavalí 3D remaky všeho, co stihli nápadití lidé za posledních 100 let vymyslet, a pokud mladá Mannovská krev odkoukala ty správné režijní grimasy (velela koneckonců druhému štábu Nelítostného souboje), nemělo by být zle. Kolem The Fields se navíc točí i Bradley Cooper, který by si nejspíš mohl střihnout Worthingtonova parťáka, a s takovýmhle obsazením by se rozhodně dala odstartovat zajímavá hra na cílevědomého kovboje a bandu živých terčů. Teď jen aby Will Smith neřekl, že zná ideálního adepta na roli toho vejrostka z ulice...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace