Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hromkočky a krotitelé


ikona
KarelR
Kudy se ubírají cesty osmdesátkových klasik? 

Že Hollywoodu už nějaký ten pátek vládnou sequely a adaptace všeho možného není žádná novinka. Když to lidé znají, prostě se z toho vyždíme co nejvíc. S velkým originálním projektem si dnes lajsnou přijít jenom borci jako James Cameron nebo Christopher Nolan, kolem jejichž filmů se pak nalajnuje řada prověřených značek. Mezi ty, o kterých si dnes řekneme něco nového, patří Hromkočky a Krotitelé duchů.

Celovečerák s kočičími borci z planety Thundera připravují u Warnerů už dva roky. Ve světle úspěchu Transformerů se studio kdysi rozhodlo, že by také mohlo vyrýžovat nějaký ten dolar z animovaných seriálů z osmdesátých let. Nějak to ale nedopadlo. Zatímco Paramount dokázal po robotech poslat do světa ještě G. I. Joe, u Warnerů postupně vyhořeli He-Man i Voltron. A Hromkočky je teď následují. Film měl být debutem videoherního režiséra Jerryho O'Flanneryho (Gears of War), což vzbuzovalo jisté naděje na něco kapku zajímavějšího, nakonec však místo něj dostaneme dvě nové hry a pár hraček. Pokud jste ale viděli profláklý fan trailer, asi budete souhlasit, že to není zas taková tragédie.

Pokud vás Lion-O a jeho chlupatá banda nezajímají, možná oceníte pár novinek ohledně Krotitelů duchů 3. Tedy pokud nepatříte k lidem, které ty peripetie kolem nich už dávno stihly dokonale otrávit. Harold Ramis si totiž při jednom nedávném rozhovoru neodpustil další kolečko ujišťování, že je určitě uvidíme. Přestože Bill Murray několikrát řekl, že ještě vůbec neví, jestli do filmu půjde, Ramis asi podvacáté potvrdil kompletní veteránský dohled i trénující omladinu (naposledy se o roli přihlásil Michael Cera). Točit se prý bude už v létě, premiéra nás čeká v roce 2011. Tomu říkám optimismus až za hrob.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace