Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Singer se vrací k X-Menům!


ikona
st39.6
bryan singerx-men
Dobrý den je, když se Bryan Singer vrátí ke svým comicsákům... 

Je jasné, že své licence na comicsové postavy budou studia ždímat do poslední kapky. Proto se i přes nepříliš oblíbenou trojku X-Menů a opravdu promarněnou šanci v podobě Wolverina do universa X-Menů ještě hodněkrát vrátíme. Naštěstí to není Hollywoodu potřeba zazlívat, každý spin-off totiž dostává šanci začít po svém a může se povést, prequely a sequely se zase mají čeho chytat. Pomyslný otec filmových X-Menů Bryan Singer položil bytelné základní kameny, na kterých se vždycky může zkusit znovu stavět.

 

Ti, kteří obdivují rozjezdovou jedničku a hlavně geniální dvojku X-Menů, teď musejí jásat. Do světa mutantů se totiž Bryan Singer vrátí. O tom, že by mohl režírovat další x-menovský film, už se mluvilo několikrát, zatím se ale jednalo o čiré spekulace nebo o režisérovy zmínky o tom, jak by si dobrodružství s mutanty rád zopakoval. Aby ne. Teď to ale máme potvrzené od něj samotného: jakmile dodělá u Warnerů fantasy Jack the Giant Killer, vrhne se zpátky do comicsů. Už totiž podepsal smlouvu, podle níž bude režírovat prequel prvních X-Menů, lišácky nazvaný X-Men: First Class.

Co to znamená? Krom toho, že dalšího Supermana asi Singer už opravdu dělat nebude, hlavně záruku jistých kvalit. Ono se přímo nabízelo, že by First Class mohla být pitomá jízda pro teenagery, plná hezkých tvářiček a toporných hereckých výkonů, která by postrádala něco hlubšího. First Class se totiž má vrátit k samotným začátkům Xavierovy školy. Setkáme se tak s mladým Cyclopsem, Beastem, nebo s Jean Gray. Díky Singerově přítomnosti máme jistotu, že scénář nebude tupá jízda plná prázdných postav, ale další comics, který se o své hrdiny bude opravdu zajímat, protože to nebudou jen jednorozměrné škatulky. Singerovi je totiž téma utlačovaných menšin (i díky tomu, že je gay) zjevně stále velmi blízké, a jak už víme z jeho předchozích filmů, nikdy svou práci neodbyde. Máme se tedy na co těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace