Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Odvážné palce ve videu na MovieZone


ikona
Cival
odvazne palceredakce
První díl Odvážných palců ve videopodobě propírá Antikrista i Nový měsíc... 

Odvážné palce přišly i na MZ. Je to pro nás velká čest nabízet do éteru slovutný rozhlasový pořad Radia 1, ve kterém dva ostřílení recenzenti probírají pod dozorem moderátora Saši Michailidise aktuální premiéry v kinech. Formát vycházející z palcového hodnotícího systému, který léta praktikují slavní američtí kritici Roger Ebert a Richard Roeper (resp. jeho předchůdce, nebožtík Gene Siskel), se v Čechách ujal díky dvojce Tomáš Baldýnský - František Fuka. 

 

První jmenovaný už pláchl k jiným povinnostem. Ovšem František Fuka, známý to internetový guru, recenzent Cinemy (vyrůstali jsme na jeho pojednáních o ID4 a Matrixu!), provozovatel FFFilmu, historik, počítačový expert, hudební skladatelintelektuál, vydržel, a přizval si do týmu Ondřeje Vosmíka, jehož recenze můžete občas číst i u nás. Tihle filutové vám díky serveru Muvi.cz a samozřejmě Radiu 1 představí každý týden v ucelené formě novinky v kinech, a to skrze vyváženou kombinaci informací, kritických poznámek a humorných glos. Na videu můžete vidět i jejich tváře, gesta a občas pravděpodobně i homosexuální psy. Což byste měli ocenit. Enjoy.

Dnes bohužel bez moderátora Saši Michailidise, zato o hromadě filmů: Ve videu přijde řeč na snímky Ať vejde ten pravý, Paranormal Activity, Vánoční koleda, Antikrist, Twilight sága: Nový měsíc, Astro Boy3 sezóny v pekle.

V případě problémů s přehrávačem, klikněte na originální Vimeo stránku.

mp4 ke stažení zde

iphone verze ke stažení zde

ipod verze ke stažení zde

Přehled minulých Odvážných palců tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace