Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Samá akce pro Butlera?


ikona
Mr. Hlad
Jak to vypadá s pokračováním Třístovky, Sin City a kariérou Gerarda Butlera? 

Gerard Butler má rozhodně dostatek hereckého talentu a správně vypracované bicepsy, aby mohl pomýšlet na kariéru akční hvězdy. Gamer se však nepovedl zdaleka tak, jak jsme my (a nejspíš i on) doufali.

Na druhou stranu ještě před nějakými pěti lety jeho jméno neznal téměř nikdo a nebýt comicsové adaptace 300: Bitva u Thermopyl, možná by to tak bylo i dnes. O tom, že se druhý díl Třístovky chystá, už jsme psali několikrát. Všechno záviselo na tom, jestli autor předlohy Frank Miller dokáže napsat pokračování, eventuelně prequel, který by zaujal režiséra Zacka Snydera. Teď to vypadá, že se mu to povedlo a Snyder by si režii mohl zopakovat. Gerard Butler se ale vyjádřil v tom smyslu, že jestliže byla Třístovka plánována jako samostatný film, mělo by to tak zůstat. Na druhou stranu prý ale svou účast v pokračování neodmítá a počká si, jaký příběh se mu dostane do rukou.

Přesto by se ale prý spolupráci s Frankem Millerem nebránil. Ti dva spolu údajně mluvili o Sin City a pro Butlera by se tam prý role našla. Prý ale až ve třetím díle. Dvojka čeká na své natočení už několik let, takže Butlera bychom se ve stylizované černobílé mohli tímhle tempem dočkat tak za sedmnáct let. Zatím ale nic oficiálního není. Pokud se však bude chtít bývalý Leonidas udržet na špičce akčního žánru, měl by se také malinko snažit. S jeho charismatem a figurou je ho poměrně škoda do filmů jako P.S. Miluji tě, Chceš mě, chci tě nebo do chystané romance The Bounty.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace