Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Clooney, Damon a útok na Oscary


ikona
Mr. Hlad
george clooneymatt damon
George Clooney hlásí režijní návrat k politickému tématu. 

George Clooney je největší hollywoodský borec současnosti. Na světě existuje dohromady jedenáct lidí, kteří mu nefandí, na veřejnosti vystupuje jako profesionální sympaťák, stíhá střídat komerční tutovky se zajímavějšími a ambicióznějšími filmy a ještě si čas od času odskočí úspěšně k režii.

Zkrátka pohoda. Ještě letos se do kin dostane jeho Lítá v tom, s nímž by nejspíš rád zaútočil na nějakou tu hereckou cenu, brzy se dočkáme i hodně zajímavě vypadající špionážně-válečné komedie The Men Who Stare At Goats a vypadá to, že Clooney už si naplánoval práci i pro příští pětiletku. A nejen hereckou, protože se hodlá zase posadit za kameru. Naposledy mu to sice moc nevyšlo a retro romantická komedie z fotbalového prostředí Tvrdé palice byl solidní propadák, Clooney se ale teď hodlá filmově vrátit k politickému tématu, které mu u Dobrou noc a hodně štěstí přineslo hned šest nominací na Oscara.

A aby si pojistil komerční úspěch, pokouší se zlanařit Matta Damona. Jejich společný projekt by se měl podívat na soudní proces, ve kterém šlo o Salima Ahmada, chlapíka, který dělal řidiče samotnému Osamovi. Matt Damon by si měl zahrát Ahmadova právního zástupce, který bojoval nejen proti žalobci, ale především proti všeobecné nechuti někoho jako řidič nejhledanějšího teroristy světa pustit na svobodu. Téma je to řádně kontroverzní, ale rozhodně nabízí hodně hereckého prostoru. Clooney navíc nikomu nemusí dokazovat, že podobně ožehavou tematiku zvládne, takže doufejme, že si tenhle jeho kousek budeme moci vychutnat co nejdříve.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace