Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

3D potvorám není konec


ikona
Mr. Hlad
joel silver
 

Zdá se, že 3D začíná být pro hororový žánr prakticky povinné. Měli jsme tu podprůměrný Krvavý Valentýn 3D, který díky třetímu rozměru přitáhl do kin docela dost diváků, v něco podobného doufá i aktuální čtvrtý díl série Nezvratný osud a v našich kinech se brzy objeví i Noc oživlých mrtvol 3D.

Legendární producent Joel Silver, jenž je zodpovědný za takové malé nezávislé filmy jako je Matrix nebo série Smrtonosných zbraní, si aktuální filmové trendy podle všeho dobře hlídá. Nedávno proběhla tisková konference ohledně jeho nového „arktického“ thrilleru Bílá smrt, v němž Kate Beckinsale pátrá po vrahovi uprostřed ledové pustiny, a Silver se rozhovořil i o svých dalších projektech. Rád by přivedl na filmové plátno potvoru jménem Swamp Thing. A rovnou ve 3D. Swamp Thing 3D by měl být remake filmu z roku 1982, v němž se geniálnímu vědci podařilo objevit způsob, jak nasytit celý svět a ukončit tak hladomor v chudších částech naší planety. Jeho lakomý protivník však měl jiné plány a výsledkem bylo to, že hlavní hrdina se změnil v nelidské monstrum, které vypadá jako pochodující mech. A pochopitelně touží po pomstě.

Z názvu remaku je jasné, že i tady se ke slovu dostane třetí rozměr. Otázkou ale je, jestli bude vůbec k něčemu dobrý, nebo půjde jen o laciné lákadlo na nenáročného hororového diváka. Každopádně původní film, i když ho režíroval klasik Wes Craven, za moc nestál, takže davů zklamaných fanoušků se Silver bát nejspíš nemusí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace