Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejdivnější film všech dob?


ikona
Mr. Hlad
marilyn manson
 

Svět filmů zná mnoho magorů a někteří režiséři si dokonce založili úspěšnou kariéru na tom, že jejich filmům nikdo nerozumí a jim se daří vydávat je za umění. To, zda do téhle kategorie patří David Lynch a Alejandro Jodorowsky, ať si každý ujasní sám. Podstatné je, že tihle dva klasici netočí filmy pro mýtického normálního diváka. A že se chystají spolupracovat.

Alejandro Jodorowsky sice letos oslavil osmdesátku, ale zrovna velký počet filmů na svém kontě nemá. Kdo se však s jeho prací setkal, ten na ni jen tak nezapomene. Jeho filmy byly skandální, brutální, divné a plné mrtvých zvířátek. Naposledy režíroval v roce 1990, ale nejspíš se mu po kameře zastesklo, protože začal točit King Shot. Film, který sám označuje za „metafyzický spaghetti western“, se má odehrávat v jakémsi pouštním kasinu a objeví se tu obří prehistorická kost, nějaké to mučení, gangsteři a vypravěčem bude brouk. To, že v hlavních rolích se krom Nicka Nolteho, Udo Kiera a Asii Argento objeví i Marilyn Manson, snad nikoho rozhodit nemůže. David Lynch celý film zaštítí svým jménem jako producent a i když rozhodně může jít o hodně zajímavý kousek, jestli se podívá i do našich kin zatím zůstává ve hvězdách.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace