Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rande s hvězdami za zády


ikona
Mr. Hlad
mark wahlbergsteve carell
 

Na rande se člověku může stát hodně nepříjemných věcí. Stačí říct nebo udělat nějakou blbost a může skončit s vínem vylitým v obličeji, když se však dodržují nepsaná pravidla, nejhorší možnost, která může přijít, je hláška „dneska mě bolí hlava, nic nebude.“ V chystané komedii Date Night se však budou dít mnohem horší věci. Tina Fey a Steve Carell si tu zahrají manželský pár, který se rozhodne vyrazit si do města za zábavou a něco se hodně pokazí. Najednou mají na krku gangstery, policii a další poměrně zásadní problémy.

Režisér Shawn Levy si ale nejspíš řekl, že jim to zpříjemní tím, že po nich půjdou opravdu zajímaví herci. Mark Wahlberg se tu objeví jako otravný bezpečnostní expert, James Franco jako idiotský zloděj, Common tu bude za toho nebezpečného zloděje, na Oscara nominovaná Taraji P. Henson si zahraje hodnou policajtku a Apatowovská Kristen Wiig nejlepší kamarádku hlavní hrdinky. Obsazení je to vyloženě parádní, ale proč do toho sakra všichni jdou? Levy teď točí druhou Noc v muzeu a v Hollywoodu bychom jen těžko hledali méně nápaditého režiséra, takže pravda je asi jednoduchá – Tina Fey a Steve Carell jsou oficiálně komediální špička. Uvidíme, jak dlouho jim tenhle status u Levyho vydrží.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace