Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 09/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

A máme tu další pokus o pravidelnou rubriku. V Kdo, kde, s kým… najdete každý čtvrtek (alespoň taková je teorie) informace, které se z toho či onoho důvodu nedostaly mezi klasické novinky či do hot stuffu. Každý týden se pár věcí o nově obsazených hercích, oficiálně oznámených režisérech nebo vyhozených scénáristech objevují v poměrně velkém množství a byla by škoda vás o ně ochudit. Takže začneme.

Sandra Bullock se v The Expendables nejspíš neobjeví, ale zahraje si v dramatu podle skutečných událostí The Blindside. V něm se mladý houmlesák díky pomoci rodiny s velkým srdcem stane profesionálním fotbalistou. Nuda. James Franco to také zkusí na vážnou a v Howl se podívá na zoubek soudnímu procesu, který vyvolala kontroverzní báseň Alana Ginsberga Kvílení. A aby bylo trochu veselo, John Cusack, Rob Cordry a čím dál tím častěji obsazovaný Craig Robinson objeví v komedii Hot Tub Time Machine vířivku, s jejíž pomocí mohou cestovat časem. Režírovat bude duo zodpovědné za komedii Sex drive.

Diablo Cody, jež si odnesla Oscara za scénář k Juno, bude produkovat adaptaci knihy Breathers, jejíž hlavní hrdina zjistí, že smrtí  pro něj nic nekončí a rozhodne se vyrovnat se se svým nemrtvým stavem tím, že začne navštěvovat anonymní setkání podobně postižených. Režisér čtvrtého Terminátora McG si zase pořídil práva na špionážní thriller o agentovi, který objeví, že mezi účastníky slavného londýnského maratónu je magor opásaný výbušninou. A to je jen začátek. Scénář k Dead Man Running píše Stephen Gaghan (Traffic, Syriana).

A teď za kameru. Velkou radost má teď nejspíš Woody Allen, protože se mu podařilo do jeho nového a zatím nepojmenovaného filmu sehnat opravdu výjimečné obsazení. Jmenovitě by se měli objevit Josh Brolin, Naomi Watts nebo Anthony Hopkins. Radost má i Catherine Hardwicke. Té byla sice odebrána série Stmívání, ale ona si hned našla jinou teenagerskou romanci. V zatím nevydané knize If I Stay zjistí mladá dívka po automobilové nehodě, že si může vybrat, jestli se vrátí do skutečného světa nebo vstoupí za nebeské brány. Z čeho ale radost nemáme, je rozhodnutí, které udělal Gore Verbinski. Rád by totiž zadaptoval deskovou hru na detektivy s názvem Clue. Nechci mluvit za všechny, ale raději bych viděl ten Bioshock.

Další várku novinek čekejte za týden.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace