Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt a ztracená civilizace


ikona
Mr. Hlad
brad pittindiana jones
 

Brad Pitt to má v životě i v kariéře poměrně dobré. Díky manželství s Angelinou Jolie se o něj média jen tak nepřestanou prát, za chvilku mu bude pětačtyřicet, ale pořád by bez problémů mohl hrát role čerstvých třicátníků a jeho herecká budoucnost také vypadá velmi slibně. Za pár dní se objeví ambiciózní Podivuhodný případ Benjamina Buttona od Davida Finchera a na příští rok má Pitt přichystané Inglourious Basterds Quentina Tarantina a The Tree of Life od Terrence Malicka. Zkrátka se pokusí opětovně dokázat, že je cool (od toho ten Tarantino), ale že ho zajímají i méně povrchní scénáře (k tomu je tu Malick). Pokud tedy Pitt nezačne dělat nějaké kraviny jako svého času Tom Cruise, jeho hvězda jen tak nezhasne. Teď si ale začíná sichrovat i rok 2010.

Tou dobou by se totiž měl objevit v dobrodružném filmu Lost City of Z. Příběh bude vycházet ze skutečných událostí ze života Percyho Fawcetta, jenž se na začátku dvacátého století rozhodl vykašlat se na vojenskou kariéru i na život ve vyšší společnosti a vyrazil do Amazonie se svým synem hledat ztracenou civilizaci jménem Z. A od té doby o nich už nikdy nikdo neslyšel. Percy Fawcett byl jedním z inspiračních zdrojů pro postavu Indiana Jonese a kniha Davida Granna, jež poslouží scénáristům jako základ, nejspíš nebude nudný životopis, ale spíš klasické dobrodružství. Režírovat bude James Gray, jenž letos natočil velmi slušné policejní drama Noc patří nám a brzy se objeví i jeho novinka Two Lovers. S velkou produkcí, jakou Lost City of Z bezespouru bude, však Gray zatím žádné zkušenosti nemá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace