Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dobře utajený Cera


ikona
Mr. Hlad
judd apatowmichael cera
 

 Michael Cera patří mezi nejvýraznější mladé herce a ačkoliv jeho osobitý styl rozhodně nevyhovuje každému, dává o sobě vědět. V Americe se divákům dostal do povědomí díky kultovnímu ale u nás neznámému seriálu Arrested Develpment (jeho filmovou verzi nedávno potvrdil jeden z tvůrců Ron Howard) a po úspěchu Superbad a Juno má zkrátka našlápnuto k velmi dobré kariéře. To potvrzuje i slušný úspěch teenagerského dramatu Nick and Norah`s Infinite Playlist a chystaná ambiciózní komedie The Year One, kde si Cera zahraje vedle Jacka Blacka. Ve svých dvaceti má zkrátka fofr. I přesto si ale našel čas, aby natočil další film. A nikomu o tom neřekl.

Nebo jste někdy něco slyšeli o Paper Hearts? Komedie, jež by měla mít svou premiéru na festivalu v Sundance, vznikala záměrně v naprostém utajení. Údajně by mělo jít částečně o dokumentární a částečně hudební komedii. Cera se tu objeví vedle Charlyne Yi (Asiatka ze Zbouchnuté) a společně napsali i scénář. Režíruje Nicholas Jasenovec, jenž měl zase malou roli v Cerově Superbad a na produkcí údajně dohlíží Judd Apatow. Kruh se zkrátka uzavírá. Tvůrci si od naprostého utajení slibují, že se paradoxně mezi lidmi začne o Paper Hearts více mluvit, tak uvidíme, jak tahle poměrně nezvyklá marketingová akce dopadne. A doufejme, že důvod, proč se o filmu zatím skoro nic neví, není v jeho kvalitě.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace