Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zack a Miri dělají Tipovačku


ikona
imf
 

Na rozdíl od "Jedi dvojbloku" jim to ale moc nešlo, takže se ani neumístili. Celkem šlo do tohohle kola 68 závodníků. Poslední končil s nulou, ale první šel přes osmdesát procent, což bylo řekněme docela nečekané, protože halloweenský pátek zamíchal pořadím líp než Saša Hemala losovacím košem. depkoman (82,24) tedy může vypochodovat z depky. I když je celkově jedenačtyřicátý, tohle vítězství mu nikdo nevezme. Ani qualkalim na stříbrné pozici, těsně pod osmdesáti procenty. 

Pokud jsem se navíc nepřehlédnul, depkoman byl nejpřesnějším ostřelovačem Zaca Efrona (98 procent) a slušně si vedl i jinde. Zacka a Miri však nejlépe trefili Georgee a uderenec (ten ovšem skončil v rámci kola až na 55. pozici), s Pilou nejlépe operoval Lazarus (97,9) a Clintu Eastwoodovi koukal do karet Jack Harer (též 97,9). Vysoké devadesátky jsou i u vymítačského fláku o Molly Hartley - Mariano a RoBo shodně 98,1. A já se ptám, kde jsou stoprocentní tipy? Síla odjela na dovolenou? Příště musíme střílet rovnou do středu terče. Aby se nám konkurence na Boxofficemojo nesmála.

 KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

Ještě nás v rámci tohoto článku čeká měsíční tipovačka, ve které už by se dalo rovnou mluvit o Waterloo, ale nejdřív si prosvištíme celkové pořadí probíhající sezóny. O jediovském dvojbloku jsem nemluvil jen tak. Qualkalim si totiž vynikajícím výsledkem pomohl ke stříbrné pozici a tak drží se zlatým Psemou otěže Tipovačky pevně v rukou. Zbytek první desítky je ovšem na dostřel. Luc44 se zuby nehty drží třetího místa, na bramboru vystoupal dashiva (o pět míst, pozoruhodné zlepšení) a prostředek teď hájí The Joker, pod kterého nešťastným zakopnutím klesnul Silence (44. v aktuálním kole, obávám se, že momentálně nenávidí Kevina Smithe :). Slibnou formu nadále potvrzuje wrestler na sedmičce a zmátoří se snad i Rastr, putující tentokrát o čtyři pozice dolů. U Civala (9.) a Torena (10.) se pak jedná jen o drobnou turistiku v rámci Top Tenu, ze kterého nám tentokrát nikdo nevypadl. Největším skokanem kola je RoBo (z 28. na 20. místo).

Další kolo je předehrou k velkým šancím a velkým cifrám. Teď druhý Madagaskar, příště dvaadvacátý Bond. Obojí bude mít v porovnání s říjnovými tržbami velkolepé openingy, na kterých můžete hodně vyhrát nebo hodně ztratit. Leštěte křišťálové koule, protože je budete potřebovat. V případě obou filmů byste však už měli mít jasno, alespoň pokud jste tipovali listopadovou měsíční soutěž. Tam už je vše uzavřeno a nezbývá než se modlit. Výsledky té říjnové totiž dokazují, že víra nás příliš neuzdravila. 

Což nemusí nutně platit pro zlatého Civala (61,64) a kumpány jako Luc44 nebo The Joker, kteří mu dýchají na paty. Obvyklá partička, chtělo by se říct, ale na pátém místě najdeme rcorpa a na šestém je třeba fingolfincz. Prostě anarchie. Z konkrétních výsledků bych zmínil snad jen Qualkalima u City of Ember (jediný nenulový výsledek - 7,1 procenta!), jinak se všude někdo trefil k devadesátkám. Nejzajímavější je sledovat průběžný výsledek ze dvou kol (dostanete se na něj z hlavní stránky). The Joker sice jistí první pozici, ale ty skoky... Luc44 o patnáct, Cival o třiadvacet atd. Rekord v příkrém sestupu ovšem drží Mr.Coulter, který se odrazil a letěl o třiačtyřicet pater. Snad byla sanitka na místě včas.

I ostatní by si měli zkontrolovat hodinky. Letadlo do Madagaskaru odlétá už za pár desítek hodin a vy určitě chcete být na jeho palubě. Minimálně dashiva, cabal nebo Divočák by si ho neměli nechat ujít. :) V dlouhodobém žebříčku mimochodem z lidí s rozumným počtem kol vede Cival (možná i cabal, ale tam už jsou minimálně čtyři vynechávky) a hned po qualkalimovi má také nejlepší aktuální formu. Asi na něm začnu loudit jméno toho kondičního trenéra. A zeptám se, kolik si počítá. Nesmrtelnou slávu nechci zadarmo. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace