Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackie do šrotu!


ikona
imf
jackie chan
 

Normálně se zbláznil... nic jiného si o Jackie Chanovi myslet nemůžeme, protože podepsal něco, z čeho by i Vin Diesel dostal kopřivku. Zahraje si totiž hlavní roli v rodinné akční komedii The Spy Next Door. Jako superelitní tajný agent musí pohlídat kamarádovi děti, ale co čert nechtěl, jeden z capartů stáhne z internetu cenný kód a dům je plný gangsterů, kteří umějí kung-fu, jsou převlečení za instalatéry a ve volných chvílích mezi nádechy křičí "Dej sem tu disketu!"

Ne, na tohle už asi vážně nemám nervy. Pokud tohle někdo vezme, je buď na mizině nebo by měl vyrazit svého agenta na hodinu, zaplatit tučné odstupné a odjet do Hong Kongu natočit trojku Božské relikvie jako odškodné. A nebo raději ne, možná by se měl Jackie podívat na kalendář, roztrhat hollywoodskou průkazku herecké asociace (alespoň nemusí stávkovat) a vrátit se za kameru. Vždyť by mohl doma v Asii točit filmy do aleluja. Jako režisér už se několikrát osvědčil a všichni víme, že Donnie Yen potřebuje zatopit, aby se snažil ještě víc. Tahle variace na Dudlíkátora ovšem příliš vody v akčním žánru nezčeří. Jen naštve skalní fandy, kteří si dodnes naivně mysleli, že Jackie bude mít rozum a odhodí žezlo, až nastane ten pravý čas. Bohužel už má tak sedm let zpoždění. Docela by mě zajímalo, jestli ten vlak stihne Jet Li. Než dorazí na nástupiště, měl by svůj čas využít trochu smysluplněji než účastí ve třetí Mumii. Že ho ten tučný šek v noci nefackuje... :)

Asi bych měl ještě zmínit, že ten film točí Brian Levant, režisér úžasných filmů jako Are We There Yet? (asi to nejhorší, co kdy Ice Cube natočil) nebo druhých celovečerních Flinstoneových. Jabadabadů! 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace