Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Venomův reparát


ikona
imf
comicsmarvel
 

Marvel zase vystrkuje drápky! Nejen že už podepsal s WGA dočasnou smlouvu, takže může vesele upravovat scénáře a vymýšlet další a další superhrdiny, se kterými se počítá při exportu na stříbrné plátno, vypadá to, že po Hulkovi se nápravy dočká další ze slavných hrdinů. I když teď asi máte plnou hlavu Tonyho Starka alias Iron Mana - je s podivem, že se v Česku prakticky neznámý comicsák najednou dočkal takové odezvy na MZ... trailery holt dělají svoje - neměli byste si téma téhle novinky nechat ujít. Napravovat se totiž bude zpackaný Spider-Man 3. Marvel nějakým způsobem od Sony získal práva na Venoma, takže mu hodlá věnovat sólovku. A už teď je jasné, že bude potřebovat hodně dobré scenáristy, aby se nějak vykličkovalo z toho, co Raimi vyrobil. Můžeme jen hádat, jestli půjde o kompletní restart (nový Eddie Brock, nový symbiont) nebo o navázání linie, ve které se přeživší zbytky Venoma transformují v totálně vykolejeného Carnage. V tom případě by ani nebyla potřebná asistence Spideyho, na nějž stále vlastní práva Sony.

Kluky v Marvelu tak čeká pořádný kus práce, ale kdyby to vyšlo, zachránilo by to pověst jednomu z nejvíc cool superzáporáků. Teď je otázka koho proti němu postavit... Marvel si staví celý katalog nováčků (i když Hulk je navzdory své velikosti překvapivě potichu, buď se teď Louis Leterrier někde potí nebo má Marvel nějaké eso v rukávu) a zjevně s nimi má zatraceně velké plány, protože William Hurt (generál Thaddeus v Hulkovi) prozradil, že Tony Stark má cameo v Hulkovi, přičemž v Iron Manovi se pro změnu objeví comicsový lídr všech lídrů Nick Fury (Samuel L. Jackson, který posloužil jako oficiální předloha pro comicsovou předlohu v řadě Ultimate). Marvel má zjevně našlápnuto k celovečeráku se slavnými Avengers, ale i kdyby to tak nebylo, podobné "návštěvy"jsou nesmírně příjemné a vyjma televizní scény (Smallville) nemají obdoby. Za takovou odvahu nezbývá než Avimu Aradovi držet palce. A Iron Manovi popřát hodně úspěchů, protože právě výkon jeho trysek během otvíracího víkendu rozhodne o tom, kam se tenhle vpád comicsových magnátů na hollywoodské území bude ubírat. Zatím to všechno vypadá velmi růžově.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace