Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Macho rozstřel: Vyberte nám Joea!


ikona
imf
g.i. joe
 

Chtěl bych předem naší soutěže o největšího akčního vořecha nadcházející sezóny (to je 2009, abyste si nemysleli) poděkovat panu Cameronovi. Protože bude Avatara natáčet ještě pěkných pár týdnů, nemůže bohužel uvolnit Sama Worthingtona pro účast na G.I. Joeovi režiséra Stephena Sommerse. Akčního hrdinu (toho pravého od Mat... vlastně od Hasbra) si tedy bude muset zahrát někdo jiný. A protože času není nezbyt, už tu máme tři polopotvrzené volby, ze kterých vzejde Duke, drsňák, kterému není rovno, velitel celého G.I. Joe týmu. 

Pokud nepoznáváte chlapce na třech fotografiích, vězte, že se jedná o Matthew Foxe ze Ztracených, Chrise Evanse z Fantastické čtyřky nebo Sunshine a Channinga Tatuma z... z... mno mám to na jazyku... Let's Dance. A taky hrál v Supernáhradníkovi a v roce 2009 chce hrát v nějakém filmu o parkouru, který se bude jmenovat Parkour. Ani to ho však v mém osobním výběru neobhajuje. Vypadá jako vojín, ne jako týpek, co unese na zádech dvě bazuky, vrak vrtulníku a usmívající se blondýnku. Pro Foxe hraje jeho široká fandovská základna, rošťácký kukuč a dobrá stavba kostí. Svalů sice moc nemá, ale to dožene uniforma a kluci od triků. Zřejmě už jste pochopili, že k Evansovi žádné výhrady nemám. A nemusím argumentovat Sunshine, protože ten kluk září ve všem... i v tom průměrném Cellularu. Navíc když si sundá tričko, nemusí nikomu nic dokazovat. A přitom už dokázal, že epicentrum jeho hereckých schopností neleží na kraji deltového svalu. Zkrátka jsem pro něj všemi deseti. Možná se ale budete chtít vyjádřit taky. Nestyďte se nakouknout do komentářů.

p.s. Pokud by vás ty obrázky snad nějak pobuřovaly... pokud se nezmění kostýmy, bude ve filmu Duke v podstatě pořád do pasu nahý. Raději se na to duševně připravte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace