Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jude vs. vymahači orgánů


ikona
imf
jude law
 

Britský floutek Jude Law si zahraje hlavní roli ve sci-fi thrilleru Repossession Mambo, který se odehrává v budoucnosti, kde mají lidské orgány cenu zlata. Ne, tohle není remake Ostrova. Jude si ale koupil ledvinu na splátky a když ho finanční tíseň donutila zmuchlat pár upomínek, začal mít zatraceně velké problémy. Nemáte na orgán, tak vám ho vezmeme! Odstavec ve smlouvě hovoří jasnou řečí a Forest Whitaker zřejmě nebude mít to správné pochopení. Režíruje debutant Miguel Sapochnik a po Lawově boku se objeví půvabná dánská herečka Carice van Houten. Sympatickou blondýnu Hollywood objevil díky Verhoevenově Black Book (kdo ji minul v kinech, ten podle všeho o dost přišel) a ona teď sbírá jednu zajímavou roli za druhou. Než se začne paktovat s Lawem, potrápí ještě Toma Cruise ve Valkyrie (nebo Rubiconu, o finálním názvu nového filmu Bryana Singera ještě nebylo rozhodnuto) nebo Leonarda DiCapria v Body of Lies, novém filmu Ridleyho Scotta, jenž se zřejmě v následujících pěti letech nehodlá zastavit (soudě podle počtu ohlášených projektů).

Růžově vypadá i kariéra sotva třicetileté Carice, která je ve skutečnosti přírodní bruneta, hovoří plynně třemi jazyky a pochází z rodiny umělců, takže není divu, že po filmové kariéře bažila již od útlého dětství. Teď se jí to pravděpodobně splní se vším všudy, protože zmíněné projekty by mohly její kariéru nakopnout ve stylu Shiova letošního katapultu ke hvězdám. Největší otázník se ovšem skrývá právě v onom sci-fi s Judem Lawem. Zápletka zní slibně (podle sci-fi povídky), jenže Lawova star-power jen tak tak pohání žárovky v jeho vlastním domě. Ostatně v celém Hollywoodu momentálně neoperuje ani jeden Brit, který by komerčně utáhnul hlavní roli (Craig není Brit, Craig je Bond ;). Zatím.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace