Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 9681 - 9700 Napsat příspěvek
Kto si chce osetrit reklamy pre decka na TV tak Rapsberry Pi 4 model B je teraz na predaj na Pihut .
872800
Kto si chce osetrit reklamy pre decka na TV tak Rapsberry Pi 4 model B je teraz na predaj [url=https://thepihut.com/products/raspberry-pi-4-model-b]na Pihut[/url] .
2 0
reagovat
Nechci rozjíždět nějakej flame, ale jsme s dětma v horách, uprostřed ničeho a tak jsem teprve teď četl o návštěvě na Hradě. 
Nějak mě to přišlo dost cool a naplnilo takovým pocitem hrdosti, kterej jsem z naší repre neměl od tý doby, co vnímám politiku. 
A já kokot pak otevřel diskuzi na seznamzpravy.cz a teda byť mě hřejou u srdce ty povzbudivý reakce, tak to je takovej hnůj většina těch příspěvků, že teď budu mít trochu struggle zaspat *facepalm*
872799
Nechci rozjíždět nějakej flame, ale jsme s dětma v horách, uprostřed ničeho a tak jsem teprve teď četl o návštěvě na Hradě.  Nějak mě to přišlo dost cool a naplnilo takovým pocitem hrdosti, kterej jsem z naší repre neměl od tý doby, co vnímám politiku.  A já kokot pak otevřel diskuzi na seznamzpravy.cz a teda byť mě hřejou u srdce ty povzbudivý reakce, tak to je takovej hnůj většina těch příspěvků, že teď budu mít trochu struggle zaspat *facepalm*
14 -2
reagují: Mr. Hlad, esmo
reagovat
The Last of us | Starring: Elliot Page, Hugh Jackman

Budoucnost streamování!
- Vyberte si film
- Vyberte si herce
872769
[url=https://streamable.com/g8dtg7]The Last of us | Starring: Elliot Page, Hugh Jackman [/url] Budoucnost streamování! - Vyberte si film - Vyberte si herce
4 -8
reagovat
The Filmmaker's Podcast s Christopherom McQuarriem link
872758
The Filmmaker's Podcast s Christopherom McQuarriem https://www.youtube.com/watch?v=rPn0PYCfudI
4 0
reagovat
872753
[url=https://www.youtube.com/watch?v=zI3UfxyIdgs]Star Trek Original Series Clip to "Common People" by William Shatner[/url]
1 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Chudák Mia … :D
872710
Chudák Mia … *:D*
872683
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Tohle je ještě větší wtf link
872683
Tohle je ještě větší wtf https://twitter.com/pearlofflop/status/1675134774732636164
872672
6 0
reagují: esmo
reagovat

WTF

872672
[url=https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-nepravdepodobna-hvezda-socialnich-sitich-v-usa-vnadna-maca-z-koziho-pribehu-233597#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest223_presun_radio_boxiku_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz]Nepravděpodobná hvězda sociálních sítí v USA: Vnadná dívka z české pohádky[/url]
WTF
11 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: DarkSith
Mně bylo tak šest max:D
872667
Mně bylo tak šest max*:D*
872665
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jo ten film jsem taky jako děcko viděl. Já z toho byl naopak nadšený a moc mě to bavilo. To mi bylo tak deset. Hlavně se mi líbila Denise Richards. :D 
872665
Jo ten film jsem taky jako děcko viděl. Já z toho byl naopak nadšený a moc mě to bavilo. To mi bylo tak deset. Hlavně se mi líbila Denise Richards. *:D* 
872648
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Kostěj
Presne vim co myslis. Ale nepamatuju. Mozna to bylo neco ceskeho/slovenskeho, nejaky Jakubisko. Strilim.
872660
Presne vim co myslis. Ale nepamatuju. Mozna to bylo neco ceskeho/slovenskeho, nejaky Jakubisko. Strilim.
872610
2 0
reagovat
Na konci přijde i taneček :D A bavilo mě i to herectví stylem: „Panebože, monstrum, chce mě sežrat!“ .... o 10 vteřin později ... „Ach, to jsi Ty, miluju Tě a ... najdeme Ti nějaký pěkný tělo v márnici, kam ten Tvůj mozek vložíme“ :D Pokud k tomu přistoupíš takhle, podobně střelenejch scén tam je x. A myslim, že když dinosaurus začne někoho žrát, jako dítě bych z toho asi taky nebyl klidnej.
872659
Na konci přijde i taneček *:D* A bavilo mě i to herectví stylem: „Panebože, monstrum, chce mě sežrat!“ .... o 10 vteřin později ... „Ach, to jsi Ty, miluju Tě a ... najdeme Ti nějaký pěkný tělo v márnici, kam ten Tvůj mozek vložíme“ *:D* Pokud k tomu přistoupíš takhle, podobně střelenejch scén tam je x. A myslim, že když dinosaurus začne někoho žrát, jako dítě bych z toho asi taky nebyl klidnej.
872650
2 0
reagovat
Mali sme originál VHS, mamka zakúpila z rovnakých dôvodov :D Posraný som z toho nebol, ale  pamätám si, že ma to hrozne sklamalo :D  
872656
Mali sme originál VHS, mamka zakúpila z rovnakých dôvodov *:D* Posraný som z toho nebol, ale  pamätám si, že ma to hrozne sklamalo *:D*  
872651
1 0
reagovat

Music Zone

Posledních pár dní mě hrozně baví tohleto link
Vůbec nechápu ten hejt co se na to snesl. 
Atmoška originálu je jinde, ale tohle je spíš taková pocta. A za mě fajn. 
872653
Posledních pár dní mě hrozně baví tohleto https://open.spotify.com/track/60glT2wsoSHV3B8yCRSB8v?si=beJmf9SBR0-kLcBplC58Tw Vůbec nechápu ten hejt co se na to snesl.  Atmoška originálu je jinde, ale tohle je spíš taková pocta. A za mě fajn. 
Music Zone
1 0
reagovat
A jedna z prvních rolí Paula Walkera.

Nedávno jsem to viděl (musíš ale necenzurovanou verzi) a je to docela zábavné béčko, ale doporučuji spíš s kamarády a hromadou chlastu:D
872651
A jedna z prvních rolí Paula Walkera. Nedávno jsem to viděl (musíš ale necenzurovanou verzi) a je to docela zábavné béčko, ale doporučuji spíš s kamarády a hromadou chlastu*:D*
872650
2 0
reagují: Pe7er
reagovat
A hraje tam mladá Denise Richards, to musím vidět ! :D
872650
A hraje tam mladá Denise Richards, to musím vidět ! *:D*
872648
5 0
reagují: Ash_Black, (=LIFTY=)
reagovat
Když jsme u těch šoku z mládí, pamatuji si film nebo serial, kde někdo pustil na starého pána sekačku,  když spal, aby získal dědictví.
Ale vrchol byl film Tammy a T-Rex, který mamka půjčila v půjčovně,  protože jsem měl rád dinosaury. Tam je třeba detailní operace výměny mozku nebo ukousnuta hlava, totalni krvave béčko. Utekl jsem od televize a byl tak posrany, že jsem pak za pět pět utekl ze Ztraceného světa v kině. 
872648
Když jsme u těch šoku z mládí, pamatuji si film nebo serial, kde někdo pustil na starého pána sekačku,  když spal, aby získal dědictví. Ale vrchol byl film Tammy a T-Rex, který mamka půjčila v půjčovně,  protože jsem měl rád dinosaury. Tam je třeba detailní operace výměny mozku nebo ukousnuta hlava, totalni krvave béčko. Utekl jsem od televize a byl tak posrany, že jsem pak za pět pět utekl ze Ztraceného světa v kině. 
4 0
reagují: DarkSith, esmo
reagovat
Dneska jsem koukal na Karate tiger neustupuj, nevzdávej se a Van Damme tam má “snad” prvni roli a už tady mě zaujalo že ma Van Damme tu bouli na čele, takže z hrani to asi nemá, nevite z čeho ji má? je poměrně velká :D
872639
Dneska jsem koukal na Karate tiger neustupuj, nevzdávej se a Van Damme tam má “snad” prvni roli a už tady mě zaujalo že ma Van Damme tu bouli na čele, takže z hrani to asi nemá, nevite z čeho ji má? je poměrně velká *:D*
1 0
reagují: davidb
reagovat
reaguje na: Snipsley
Jedno poměrně naturalistické čtvrcení bylo cca před týdnem v nějakém westernu na ČT2.

Zajímavé taky bylo pustit si "komedii" Happy End u kamaráda s jeho malou dcerkou. Byl to hned na začátku docela šok. :D
872625
Jedno poměrně naturalistické čtvrcení bylo cca před týdnem v nějakém westernu na ČT2. Zajímavé taky bylo pustit si "komedii" Happy End u kamaráda s jeho malou dcerkou. Byl to hned na začátku docela šok. *:D*
872621
1 0
reagovat
Já si zase takhle zase pamatuju z nějakého řadového westernu, co běžel v TV za mého mládí docela brutální scénu skalpování. Tehdy jsem z toho dlouho nespal a western už pak nikdy nenašel. Byl to vyloženě naturalismus / gore. 

A taky jsem nikdy nenašel western, který měl zápletku jako Bitva 5 armád. tj. šla po sobě skupina Američanů a Indiánů a museli se spojit proti Mexičanům. :)
872623
Já si zase takhle zase pamatuju z nějakého řadového westernu, co běžel v TV za mého mládí docela brutální scénu skalpování. Tehdy jsem z toho dlouho nespal a western už pak nikdy nenašel. Byl to vyloženě naturalismus / gore.  A taky jsem nikdy nenašel western, který měl zápletku jako Bitva 5 armád. tj. šla po sobě skupina Američanů a Indiánů a museli se spojit proti Mexičanům. *:)*
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se