Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Elisha chystá pohřeb


ikona
imf
elisha cuthbert
 

Od blbnutí v Populární mechanice pro děti přes roli "mírně" roztržité dcery Jacka Bauera až ke statutu Sexbomby od vedle, která má ráda horory a Paris Hilton. Elisha Cuthbert ušla dlouhou cestu a v pětadvaceti letech toho má ještě hodně před sebou. Patří k nejhezčím kanadským herečkám (a to znamená hodně, jen se podívejte kolik hollywoodských krásek odtud pochází) a v poslední době nám roste i herecky. Po Muzeu voskových figurín si začala vybírat role o poznání uvážlivěji, snad aby se zbavila pověsti nekomplikované blondýny s velkým výstřihem. Drama The Quiet, hodně diskutovaný horor Captivity a nezávislák He Was a Quiet Man, který komplet odehraje na vozíčku, ve společnosti "uťápnutého" Christiana Slatera. Co se s tou holčinou děje? Stačí se podívat na dva plakáty, které od sebe dělí pouhé tři roky.

V rozhovorech přitom působí stále stejně diblíkovsky, vypráví o tom, jak se její bratr těší na to, až jí v Captivity zasypou pískem a nechají "vydusit" a šmahem odhazuje v dál jakékoliv úvahy o nalajnované budoucnosti. Nevadí jí ani to, že by mohla zapadnout do škatulky hereček, co v hororech používají své plíce výhradně ke řvaní. Ostatně sama přiznává, že nechat se mučit je celkem fajn. Nevyžaduje to prý takové soustředění jako v případě romantických komedií, kde musíte lidi rozesmát a ještě je přesvědčit o tom, že někoho doopravdy milujete. Přesto jí herecké výzvy nejsou cizí a po Captivity a remaku My Sassy Girl zamíří trochu výš... do nového filmu s Timem Allenem. Ne, nedělám si legraci, ale uklidním vás tím, že Tim Allen bude většinu filmu mrtvý a Elisha se jako jeho dcera bude starat o jeho pohřeb. S tím ovšem souvisí i příjezd šesti jeho životních partnerek, které mu chtějí vzdát poslední hold. Je jasné, že o tomto víkendu bude v domě pořádně horko. Six Wives of Henry LeFay (název je odkazem na šest žen Jindřicha VIII.) by měl nabídnout velmi silné ženské obsazení a tak se prý Elisha těší, že si po "samotářských" filmech konečně zahraje v projektu, kde se budou před kamerou tísnit hotové davy.

Ve vzduchu je i chystaná celovečerní adaptace 24 hodin, ve které by se opět měla objevit jako Kim Bauer. Sama přiznala, že by si přála, aby jí scenáristé konečně napsali trochu chytřejší repliky a uvěřitelnější situace. I když mám epizodu s pumou, někde uprostřed druhé sezóny, docela rád, musím jí dát za pravdu. Ze seriálu jí ostatně vyštípaly nejen hollywoodské povinnosti, ale i věčné nářky fandů. Když ji pak v české verzi dabovala Lucka Vondráčková, byla zkáza dokonána. Elisha se mimochodem zmínila o tom, že by si v budoucnu ráda zahrála nejen dceru akčního hrdiny. To je přece nuda, ona by si klidně střihnula i nějakou tu akční hrdinku sama. Prý nikdy nechtěla být Lois Lane, spíš něco jako Lara Croft. Třeba jí to časem vyjde, momentálně však kope sotva druhou ligu a s diblíkovským image a "béčkovými" projekty to na postup někam výš a dál zatím nevypadá. Ale co... stejně jí mám(e) rád(i). :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace