Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Russell Crowe nemění dres


ikona
imf
nicolas cageridley scottrussell crowe
 

A já popravdě už jenom čekám, kdy se přestěhuje do zahradního domku nebo garáže u rezidence Ridleyho Scotta. Ti dva spolu za posledních sedm let sice natočili "jen" dva filmy (nepočítáme-li zrušené Tripoli), ale hned tři připravované Scottovy filmy mají Crowea v obsazení! Kriminálku American Gangster jste mohli vidět na vlastní oči prostřednictvím traileru, o reimaginaci Robina Hooda jménem Nottingnam jsme nedávno znovu psali a teď má hvězdný tým spadeno na drama Body of Lies, ve kterém bude Russell krýt záda Leonardu DiCapriovi. Tihle dva se naposled sešli před víc než deseti lety v Raimiho Rychlejší než smrt a teď si Crowe zahraje DiCapriova nového šéfa, pověřeného vedení americké rozvědky v Jordánsku. DiCaprio sem dorazí coby novopečený agent plný ideálů a když dostane za úkol infiltrovat teroristickou buňku, udělá to tak přesvědčivě, že zamotá hlavu nejen nepřátelům Ameriky, ale i svým spolupracovníkům. A kdo ví, možná odhalí i nějaké to spiknutí.

Je zjevné, že horká teroristická půda pomalu chladne a už se na ní pouští nejen televizní Jack Bauer. Body of Lies bude po Království zřejmě prvním velkým snímkem, který se bude otevřeně zabývat problematikou Blízkého východu a ve kterém uvidíte ty "skutečné teroristy" - s šátkem na hlavě, Koránem v srdcích a AK-47 v ruce. Tedy ne ten PG-13 typ, co nosí těsné černé košile, mluví počítačovou hantýrkou a nosí pochromovanou devítku poslední modelové řady (ale stejně tě máme rádi, Timothy :). Ačkoliv zdaleka nejvíc nás v tomto oboru zjevně osvítí Uwe Boll a Postal, na Scottův film se nelze netěšit, už kvůli obsazení. Na množící se dotazy o přítulnosti ke Scottovi ukázal Crowe novinářům prostředníček a potom uctivě řekl, že mají s Ridleym podobné uvažování a také společný smysl pro humor. Zkrátka je jim spolu dobře a pokud si při tlachání mohou dovolit natáčet filmy a inkasovat miliony dolarů, tak jedině dobře. Při pohledu na idylický Dobrý ročník s tím nemohu než souhlasit.

To Nicolas Cage se pro změnu zamiloval do rychlých motorek a dlouhých vlasů. Všichni víme, že tenhle vztah nedopadne dobře. Někdo bude brečet. Smíchy. Cage právě natáčí remake thajské pecky bratří Pangů - Bangkok Dangerous. Režírují Pangové, v Thajsku, s thajským obsazením, takže jediným exotem je jako obvykle Nicolas. Snad si to užívá. My si to užijeme zaručeně. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace