Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shia bude terorizovat


ikona
imf
shia labeouf
 

A nejen filmové diváky. To už ostatně dělá, protože se o něm mluví v jednom kuse a vy ho díky proradným taktikám českých distributorů uvidíte v sprnu častěji, než by mohlo být zdrávo. Vypadá to, že ještě před premiérou Transformerů a čtvrtého Indyho by si mohl diktovat svoje podmínky a vlastnoručně se obsadit do jakéhokoliv blockbusteru, místo toho ale dává přednost návratu k jistotě. Spolu s D.J. Carusem se postarali o jedno z největších překvapení roku. Disturbia zasadila americkým kinům nečekaný úder a stala se komerčním klikařem sezóny. Hollywood teď Carusovi všemožně podlézá a Dreamworks si může gratulovat, protože teď získala kompletní dream team, tj. jak Carusa, tak LaBeoufa. Stačila k tomu maličkost, námět přímo od Stevena Spielberga.

Ten zřejmě v Shiovi zahlédnul teroristu (natáčení Indyho musí být zábava) a tak ve volném čase vyrobil příběh jménem Eagle Eye, pojednávající o mladíkovi (Shia), který žije se svou matkou a pátrá po záhadné smrti svého bratra, jednovaječného dvojčete. Jeho sourozenec byl velmi ambiciózní jedinec a pořád měl něco za lubem. A jednoho dne ho našli mrtvého. Někdo to ale zapomněl říct jak úřadům, tak teroristům, pro které zřejmě pracoval. Než se Shia naděje, visí jeho obličej na CNN a před domem zaparkuje černá dodávka. Nesedí v ní agenti, ale parta naštvaných teroristů, která jeho i matku popadne a donutí ke spoluprácí. Shia jako Shia, no ne? Oba samozřejmě musejí utéct a očistit svá jména. Zní to hodně béčkově, ale Spielberg není druhý Besson a určitě tam někde bude "twist", ze kterého upustíte popcorn na zem. Snad.

Po vcelku kladných recenzích Disturbie mi to připadá jako ideální projekt pro Carusa i Shiu. A při dobrém marketingu se z šedesátimilionového filmu vymáčkne dvoj až trojnásobek. Steven si holt umí "přijít na svý". Pokud si na své přijdeme i my, nemám důvod si stěžovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace