Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Franco je... fajn.


ikona
imf
james franco
 

I když občas vypadáme v redakci jako velcí škarohlídové, skrz novinky i recenze probleskuje i opačná strana našich osobností. Máme zkrátka, jako každý, i svoje oblíbence. Ostřílený čtenář už ví, že za Jasona Stathama, Petera Berga nebo Kristen Stewart ztratí dobré slovo v podstatě každý z nás a pak jsou tu samozřejmě osobní oblíbenci, což je kategorie, ve které se to během roku přelévá častěji než v pračce zapnuté na nejvyšší výkon. Osobně tam mám už pěkně dlouho např. Emila Hirsche, v podstatě od doby kdy začal chodit s Elishou Cuthbert a stal se z geeka frajerem, co jezdí do školy v BMW. Ukradl mi moje iluze... měl bych ho nenávidět, ale v tom klukovi něco bylo. Když se pak objevil v Legendách z Dogtownu s blonďátým čírem a pak ho Wachowští obsadili do své další "revoluce", mohl jsem jen znovu smeknout. A dneska se vytasí s velmi lákavou knižní adaptací Into the Wild? Ten kluk má snad za agenta nějakého anděla strážného, jinak si to neumím vysvětlit. Ale držím mu palce. Jsem jenom člověk. :)

A pak je tu James Franco. V prvních dvou Spider-Manech se mi líbil, ale procházel jsem kolem něj bez povšimnutí. Prostě mladý herec, který se snaží. Po průměrných Rytířích nebes a Annapolis mě ale definitivně dostal. Byl jedním z nezpochybnitelných kladů těch filmů. Ne, on ty filmy odtáhnul. Konečně jsem pochopil, že má charisma a já si toho dřív nevšimnul. Pak už jen stačilo, aby ve třetím Spider-Manovi přehrál všechny široko daleko. Nedělám si žebříčky, ale Franco by v nějakém rozhodně byl. A proto mě potěšilo, když jsem viděl tohle video. Je to záběr z natáčení Zbouchnuté, ve kterém režisér Judd Apatow vyrazí Franca z placu. Ti dva spolu kdysi dělali na televizním seriálu Machři a šprti, takže se Judd rozhodnul dát Francovi malou roličku. Jak to dopadlo, se můžete přesvědčit sami.

Dobře. Radši to sem napíšu. Celá věc je recese, to jen abyste mi pak nevyčítali, že jsem to vzal vážně. Franco tu nadává jak dlaždič a pasáž se Spideym a Samem Raimim je báječná. Je vidět, že s Apatowem i po letech zůstali velkými přáteli (a to byl ten seriál zrušen hned po první sezóně) a dovedou si udělat legraci sami ze sebe. Podobné legrácky dovedou prozářit den i okoralé novinářské duši, která vstává s vědomím toho, že se v poledne bude muset podívat na důchodce Lamberta, jak se ohání mečem v nějaké rumunské produkci. Do podobného pytle ostatně patří i rozhovor Kevina Smithe s Brucem Willisem, pořízený u příležitosti premiéry Smrtonosné pasti 4.0. Je v něm dost nových záběrů z filmu, takže si ho možná budete chtít schovat na později, až se vrátíte z kina. Ale stojí za to, takže se k němu rozhodně vraťte. Není to velká věc, ale udělá vám radost. A to je fajn.

p.s. Pokud chce někdo pátrat po nějakém důvodu existence téhle pozitivní novinky, bude pátrat zatraceně dlouho. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace