Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Yeah, Dude!!!


ikona
imf
comicssequel
 

První oficiální fotka z Iron Mana mě donutila k tomuto pokřiku. Stačí se podívat na Jeffa Bridgese na pravoboku a člověk nestačí žasnout. Tohle je Dude z Lebowskiho? Možná by měl natočit dvojku... Tohle ale není comicsová novinka a já si ani nebudu dělat legraci z toho, že Gwyneth Paltrow se tváří jako kdyby měla v páteři obruč a Robert Downey jr. vypadá jako by tu obruč měl v ramenech. Asi papal hodně vitamínů, kluk jeden urostlá. Ne, tahle novinka není comicsová, tahle novinka se snaží pochytat všechny drobnosti, které nám v uplynulém týdnu protekly mezi prsty. Občas se to stane, takže si teď zglosujeme pár zajímavých novinek. Opřete se, strčte si do pusy rohlík, nanuk nebo řízek (podle chuti), pokud právě obědváte a užívejte si toho, že venku zrovna neřádí naštvaná žlutá koule ani podobně náladové šedivé mraky.

Chris Evans na tiskovce bez váhání řekl, že třetí Fantastická čtyřka (která se bude točit skoro určitě) by podle něj měla být o poznání temnější. Tohle skutečně není comicsová novinka, ale Tim Story by si měl tu připomínku buď zapsat za klobouk nebo jít točit třetí díl něčeho jiného. Třeba otravné animákové série Busy Buses, která pije krev i fanklubu pražské integrované dopravy.

Uwe Boll pro změnu pije krev úplně všem a pak ji plnými kýbly rozhazuje ve svých filmech. Pokračování Bloodrayne (Bloodrayne II: Deliverance... podtitutek zní jako sofistikovaný humor) získalo od MPAA rating NC-17. To že vůbec rating má, naznačuje nemilou možnost, že by s tím snad Uwe chtěl vyrukovat do kin. :) Každopádně bych oné brutalitě nepřipisoval příliš velkou důležitost, kvalitní film to z Bloodrayne neudělá.

Kdo ještě někomu pije krev? Hmm... co takhle Dakota Fanning? Určitě v tom nejsem sám. Vypadá to, že si malá a sympatická (haha) herečka zahraje v celovečerní adaptaci Louskáčku. Muzikál. Za hodně peněz. V režii Johna Turturra. Hmm... to je ale dilema.

Quentin Tarantino snad konečně dodrží svůj slib a nabídne svým fanouškům čtyřdiskovou ultimátní edici Kill Bill: The Whole Bloody Affair. Ta by měla obsahovat nerozseknutý Kill Bill i s vystřiženými scény a samozřejmě pár zbrusu nových a spoustu zbrusu starých bonusů. Počkejte si do listopadu (dává to celkem smysl, vydat to u příležitosti releasu další tarantinovky - Auto zabiják - tak si držte palce). Ridley Scott nakope Tarantinovi zadek, protože na podzim vydá pětidiskovou edici Blade Runnera. Final Cut. Opravdu finální. Alespoň na dva, tři roky. :)

A abyste se tak nesmáli, Foxové utrousili informaci o tom, že krom páté Smrtonosné pasti by rádi časem natočili i prequel. Nechá si John narůst vlasy nebo budeme hledat náhradníka? Mohl by vůbec NĚKDO být tak cool, aby si zahrál dvacetiletého Johna McClanea? Obávám se, že je to nesplnitelné zadání. Hledejte, hledači... nejlépe ten stříbrný bazmek z Mužů v černém, co by hlavounům od Foxů vymazal tuhle myšlenku z hlavy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace