Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pro všechny hračičky


ikona
imf
marketing
 

The Licensing Show v New Yorku - jeden z miliardy důvodů, proč se vypravit do Velkého Jablka. Tedy pokud jste prodavač hraček, merchadisingu a blbůstek obecně. Běžným smrtelníkům je vstup na výstavu odepřen, ale naštěstí i velkoprodejci disponují fotoaparáty a tak můžeme alespoň nahlédnout pod pokličku toho, co v českých hračkářstvích nikdy neuvidíme. Už jste uvažovali o Visa kartě? Některé z těch věcí by se vám totiž uprostřed obýváku jistě dobře vyjímaly.

Lední medvěd z Golden Compass by se stěhoval těžko a denně ho krmit musí být pěkná zabíračka. Radši se na něj choďte jen dívat. Živé mají v pražské zoo, vycpané pak v Národním muzeu. :)

Batmanova motorka. Obávám se, že to děvče není součástí balení. Na českých silnicí byste však i bez něj udělali pořádný dojem. Tedy pokud jsou ty prskomety na předním kole funkční.

MACH5 znovu v záři reflektorů. Pětinásobnou rychlost zvuku asi nevyvine, ale poslat ho do sériové výroby, objednávky se začnou vršit. Já se spokojím s angličákovou verzí.

Optimus Prime ve skoro životní verzi. Vypadá sice trochu plastově, ale zas ho nebudete splácet tak dlouho jako hypotéku. Ve vstupní hale by vypadal impozantně. Tedy kdybych měl vstupní halu. Život je krutý.

Hulk se poprvé představuje veřejnosti, zatím jen prostřednictvím tajemné siluety na prvním teaser plakátu. Premiéra v pátek 13.? Marvel si věří.

Připomíná se i Iron Man, který to do kin stihne o měsíc dříve. Tony Stark a jeho hi-tech oblek budou bojovat o to, jestli u Marvelu budou padat zátky od šampaňského nebo hlavy manažerů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace