Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šestatřicet pro Campbella!


ikona
imf
martin campbellremake
 

Martin Campbell je aktivnější než australské veverky během oříškové sezóny. Ještě ani nenakopnul sebevražedný vlak v Unstoppable a už má v hledáčku další projekt. Tentokrát jde ale o něco mnohem zajímavějšího. Vzpomínáte si, jak jsme informovali o tom, že Marc Forster zrežíruje remake francouzské Války policajtů? Je zapotřebí menší korektury - policejní thriller má teď pod palcem Campbell a hned jak se trochu upraví scénář, skočí do zkorumpovaných policejních řad rovnýma nohama. Fanoušci původní verze by ale neměli příliš jásat, protože Paramount zjevně trpí oscarovou horečkou a neváhá pro to obětovat některé klíčové aspekty příběhu.

Takže zatímco v původní verzi excelovala francouzská herecká elita a do remaku se v prvním plánu počítalo s De Nirem a Clooneym, teď se věci mají trochu jinak a postupuje se podle hesla mládí vpřed. Hrdinové Šestatřicítky (zatím pravděpodobně jen pracovní název) tak budou mít kolem třiceti let a odehrají si je nějaké ty perspektivní hollywoodské hvězdičky. Strýček De Niro bude jen z povzdálí asistovat, tak trochu v duchu Jacka Nicholsona ve Skryté identitě. Nyní už ostatně nelze zastírat, že Šestatřicítka bude pokusem o zopakování Scorseseho oscarového triumfu. Takhle se zabíjejí dobré náměty, dámy a pánové. Snad to dopadne alespoň průměrně, Campbell za kamerou je pro mě dostatečnou zárukou pro to, abych hned neobracel oči v sloup. I když mám pro to všechny myslitelné důvody.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace