Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další roboti?


ikona
imf
sequel
 

Mám rád Willa Smithe. Will Smith nemá rád sequely (Muže v černém natočil kvůli Tommy Lee Jonesovi, Mizery zas kvůli Lawrencovi... alespoň to tvrdí, i když ve smlouvách bude asi napsáno něco jiného :). Přesto se do oběhu dostala zpráva, že Ronald D. Moore (Star Trek, Battlestar Galactica) pilně sepisuje scénář k Já, robot 2. Nejsem Will, ale také nemám rád vynucené sequely... vlastně se divím, že k tomu dochází až tři roky po megaúspěchu jedničky v kinech. Tenkrát se povedlo vydojit z prvního víkendu slušných 50 milionů a celosvětově to roboti dotáhli na nějakých 350 milionů. Místo tsunami áčkových projektů však na režiséra Proyase čekala (zřejmě zasloužená) dovolená a Smith se vrhnul na jiné projekty. Jeden z nich právě straší v trailerové sekci a dokazuje, že tenhle kluk cvrnká áčka na přední pozice s přesností profesionálního hráče kuliček. Už proto bych rád pokračování robotí vzpoury viděl, ale už proto také vím, že Will Smith, ani Alex Proyas se ho pravděpodobně nezúčastní.

Studio by totiž muselo HODNĚ tlačit, aby s nimi pohnulo. Opce na pokračování ve smlouvách dost pravděpodobně nejsou a jak vůbec chcete rozšířit děj, který byl velmi, velmi pečlivě ukončen? Nabízí se řešení, že by ve dvojce hrál hlavní roli Sonny... roboti byli ve filmu zpracováni tak dechberoucím způsobem, že by to CGIčkový "herec" s klidem utáhnul. A nezapomínejme na to, že v jedné z vedlejších rolí se objevil i Shia LaBeouf. To už je materiál, od kterého se dá odpíchnout. :)

A nebo spíš ne? Otazníků a pochyb je rozhodně víc a tak při tomhle přemýšlení nahlas docházím neodvratně k tomu, že je to vlastně dost hloupý nápad. Jenže srdci neporučíte a když vidím, jak se na HBO prohání Will Smith v nablýskaném Audi, balí Bridget Moynahan a rozkopává robotům hlavy, těžko můžu říct, že bych nechtěl víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace