Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Crowe po uši v bulváru


ikona
imf
russell crowe
 

Ve světě filmu už toho dokázal hodně, úspěšně likviduje ušní bubínky se svojí vlastní kapelou a ted založil vlastní produkční společnost. Russell Crowe může být spokojený, ale bulvární novináři mu nedají pokoj a přiživují se na jeho výbušné povaze jako čerstvě narozená klíšťata. A tak se hollywoodský drsňák rozhodnul, že si to s nimi vyřídí po svém. Filmem o bulvárním novináři, kterému se jednoho dne dočista vykolejí život.

Ne, tohle nebude druhý Paparazzi, ve kterém si řada hollywoodských celebrit zchladila žáhu a zcela beztrestně postřílela pár bulvárních fotografů. :) Croweův projekt je romantickou komedií o tom, jak se jeden tvrdohlavý losangeleský novinář zamiluje a jeho články ztratí tu požadovanou ostrou nótu. Zkrátka se z něj stane člověk. Už vidíte odkud Russell útočí? Pořádně od lesa! Něco takového se naštěstí nám na MovieZone stát nemůže. Jenom nám čas od času dojde olej (holt zapomínáme mazat, stačí se občas podívat do hlavní diskuze a hned zjistíte o čem mluvím :). Russellův snímek se bude jmenovat Dolce's Inferno a pracuje na něm s mladým, nadějným scenáristou Markem Stauferem. Hlavní roli si ale nezahraje, kdyby se před kamerou objevil v roli, kterou nejvíc opovrhuje, musel by nafackovat sám sobě.

Russell má každopádně rád i staré osvědčené scenáristy. Vydupal si přepsání scénáře k hoodovské reimaginaci Nottingham a přepisovat bude... tramtadadá... sám Brian Helgeland (Příběh rytíře, L.A. - Přísně tajné, Odplata). V Universalu asi nemají moc radost, protože k několika milionům za které původní scénář koupili, budou muset přidat pár dalších za přepis od mistra branže, ale pokud bude stát výsledek za to, neměli bychom litovat žádného dolaru. Zvlášť když nejde z naší kapsy. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace