Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce leze do další Pasti...


ikona
imf
bruce willisdie hard
 

Zatímco na amerických diskuzních fórech zjevně nikoho nepřestává bavit klábosení o PG-13 ratingu pro Smrtonosnou past 4.0 (všichni tipují na jaké situace si John vyplýtvá své drahocenné tři kombinace slůvka "fuck") a dokonce i Justin Long už musí v rozhovorech orodovat za to, že fanoušci o nic nepřijdou a dostanou na DVD necenzurovanou verzi, Foxové už dávno spřádají plány na další díl. Za posledních dvacet let jsme zkrátka urazili obrovský kus cesty. Když byl film veleúspěšný v 80. letech, rozhodlo se o sequelu a naplánoval se s premiérou nejdřív za tři roky. Dneska stačí úspěch očekávat a sequel se plánuje na co nejdřív, aby divácký zájem nevychladnul. Stačí se podívat na rychlost s jakou jsou na nás sypány filmy jako Hostel nebo Saw.

U těch je přirozeně rychlovýroba nepoměrně snažší než u akčního blockbusteru, ale přesto se člověk nemůže vyhnout podivnému pocitu, když série, která byla dvanáct let u ledu a teď jsou na ní lidé nabuzení právě kvůli pocitu velkého návratu, najednou začne roztahovat svá chapadla a řešit další díly. Bude po pětce i šestka? Bruce Willis rozhodně není proti, ale vymínil si, že chce znovu točit s Lenem Wisemanem a že do toho nepůjde bez Justina Longa a Maggie Q (zřejmě trochu zaspoileroval). Osobně s tím nemám problém, ostatně pro Bruce není čtvrtá Past labutí písní, tak jako Rocky nebo Rambo pro Stalloneho. Přesto bych čekal trochu více opatrnosti... já osobně se na Johna McClanea těším velmi, ale mírný odstup je tentokrát klíčový. Neúspěch téhle mise bych nemusel rozdýchat.

Pokračování se vesele pečou i u konkurence. Michael Bay inkasoval sošku na MTV Awards a v záři nových, naprosto žůžových televizních spotů naznačil, že Dreamworks už předběžně schválila dvě pokračování. Je však velkým otazníkem, jestli je bude točit Bay, protože ten už má pár projektů ve frontě a Steven rozhodně nebude chtít čekat dlouho, pokud gigaroboti vydělají za první víkend kolem sta milionů dolarů. Už před těmi spoty jsem mimochodem měl Transformery jako nejočekávanější film léta, ale teď... k čertu s opatrností, vážně se nemohu bránit. Už jen měsíc do americké premiéry. Těším se jako malej. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace