Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harry bude mít vlastní park


ikona
imf
harry potter
 

Série knížek o čarodějovi s jizvou na čele se blíží ke svému závěrečnému aktu a tak je třeba vymyslet, kde vyždímat další libry. J.K. Rowling zatím oznámila jen přípravu "osmého dílu", jakési encyklopedie a výkladového slovníku v jednom (konečně budete moci ke znalosti klingonštiny přidat znalost kompletního názvosloví a vykřikovat kouzla v metru!), ale Warneři jdou ještě dál. V netradiční spolupráci s Universal se rozhodli pro Harryho Pottera otevřít zábavní park. Takže zapomeňte na Disneyland a hurá do Bradavic!

Nebo spíš hurá do Orlanda na Floridě. Tahle destinace je mezi Jacksonville a Miami a už dávno tam stojí zábavní park od Universalu, který má s provozováním podobných legrácek dlouholeté zkušenosti. S přispěním Warnerů se kus parku promění v The Wizarding World of Harry Potter, kde najdete řadu atrakcí, zábavních jízd a postav z vašich oblíbených knih, ale hlavně tu budou všechny důležité budovy a rekvizity, abyste mohli po parku jen tak procházet, žasnout, případně si kupovat náhražky lektvarů, hůlek a čarodějných knih v obchodech na Příčné ulici. Odtud asi potečou největší peníze.

Warneři na projektu nijak nešetřili a repliky budov by měly vypadat velmi realisticky. I J.K. Rowling ztratila slovo chvály (přece jenom z toho má procenta) a dá se očekávat, že až se park na podzim roku 2009 otevře, stane se z Orlanda město s největším počtem geeků na čtvereční milimetr. Hlavně aby měli vybudovanou rozsáhlou síť bankomatů, Obrana proti četné magii, upravené vydání pro třetí ročník, to není nic levného. Zvlášť ta verze se zlatým lemováním a sběratelským přívěškem z dračích šupin.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace