Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Povídali, že mu hráli...


ikona
imf
ostredakce
 

Na každém konci je hezké to, že něco jiného začíná. Tohle zlaté pravidlo se snažíme dodržovat, abyste si snad nemysleli, že se flákáme. A jakmile jsme vypravili Dura vstříc jeho spisovatelským povinnostem a zbavili Salaš ovčí vlny, museli jsme přemýšlet nad nějakou odpovídající náhradou. Ve skutečnosti jsme měli pár nápadů v hlavě a některé jste nám podsunuli sami. Pokud se rozhlédnete po MovieZone a začnete vypočítávat jednotlivé rubriky a témata, dojdete zřejmě k jedné malinké skulince, kterou jsme nestihli zaplnit. Letošní rok je ale rokem záplat - nabídli jsme vám pravidelné televizní tipy, snažíme se tu a tam vykouzlit nějaký ten speciál a teď přicházíme s další vychytávkou. Mnozí z vás čekali, že se na Durově místě objeví někdo další, ať už novinář nebo nějaký novopečený psavec. Snažíme se dělat to, co se od nás nečeká a proto jsme se vydali jiným směrem. Zavřete oči a nastražte uši. Přichází zbrusu nová rubrika, která se bude věnovat filmovým soundtrackům.

První recenzi najdete na MovieZone už dnes a v následujícím týdnu budeme servírovat vždy jeden soundtrack denně. To abyste si zvykli. :) Příštím pátkem počínaje se začne objevovat jeden soundtrack týdně. Převážně půjde o novinky, ale najdete tu i soundtracky spjaté s vydáním toho kterého filmu na DVD a čas od času i nějakou tu klasiku, která nám ani po letech nezmizela z poličky. Snad se vám nový přírůstek zalíbí a donutí vás k tomu, abyste si tu a tam nějaký ten soundtrack pořídili. Nadcházející letní sezóna jistě přinese pár zajímavých počinů a my slibujeme, že se budeme věnovat jak elektronickým drsňákům (viz Hans Zimmer na obrázku, v tomto týdnu se s ním setkáte minimálně dvakrát), tak komornějším žánrovkám. Máme stejně rádi kytary jako klavír, líbí se nám tisícihlavé orchestry i flétnová sóla. Nechte se překvapit a kupte si lepší repráky. Budete je potřebovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace