Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruckheimer rád nakupuje


ikona
imf
adaptace knihyjerry bruckheimer
 

Hlavně tedy auta, vily, filmové licence a další luxusní věcičky. A právě teď se mu zalíbila anglická knížka, která o podobných závislostech úsměvnou formou pojednává. Hlavní hrdinkou Confessions of a Shopaholic je pětadvacetiletá Rebecca. Pracuje jako redaktorka magazínu o financích, má velmi pěkný byt a šatník plný módních výstřelků. Ptáte se co má v peřiňáku? Neproplacené účty a moře dopisů od různých bankovních ústavů. Rebecca totiž trpí nákupní mánií. Jakmile zahlédne slevu, nemůže odolat a když je na trh uvedená nějaká novinka (a může jít třeba o Milku s citrónovou příchutí, mangové Tic Tacy nebo ty neodolatelné Orbit Professional s pomerančovou příchutí :) prostě si jí musí koupit a vyzkoušet. Účty se kupí a na kontě brzy není ani libra. A tak se založí konto jinde a takhle to jde pořád dokola. Visa karty v její kabelce ani nestačí vychladnout a vynalézavé způsoby pomocí kterých Rebecca před svým okolím předstírá, že je (to) vlastně normální, jsou pak hnacím motorem celé knihy.

Jerry Bruckheimer má na kontě Piráty z Karibiku a právě chystá druhé Lovce pokladů a adaptaci herního trháku Prince of Persia, ale mnohdy nepohrdne ani menšími projekty. Vzpomínáte si, jak jsme před lety kroutili hlavou, když v jeho produkci vznikly Divoké kočky? V tomhle případě jde sice především o peníze (série knížek s Rebeccou v hlavní roli je britským bestsellerem... čtenářky si je čtou ve frontách :), ale přechod do ryze komediálního žánru je pro Jerryho značně nezvyklý. Nechme se překvapit, jak se bude projekt vyvíjet a kdo si zahraje onu věčně utrácející nešťastnici. A teď mě omluvte, jedu do Tesca shánět Nestlé cereálie s novou jogurtovou příchutí. Ty prostě musím mít...

p.s. Abychom si to trochu zpestřili: Napište do diskuze pod článkem po jaké supermarketové komoditě (nejlépe jedlé), se můžete utlouct.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace