Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ritchie opět jako gangster


ikona
imf
guy ritchie
 

Vzpomínáte na Guye Ritchieho? Talentovaného Brita, který točil báječné filmy, pak si vzal Madonnu a natočil mj. Revolver, ve kterém stihnul pohřbít jak svojí auru kultovního režiséra londýnských gangsterek, ale taky trestuhodně vyplýtval trumfové eso v podobě Jasona Stathama. Takové věci se odpouštějí jen velmi pomalu, ale Ritchie naštěstí tuší, že návrat ke slávě nevede přes instruktážní video "Aerobik s mojí pořád-celkem-sexy ženou", ale přes další pokusy v žánru, který ho vystřelil ke hvězdám.

V produkci Joela Silvera a jeho Dark Castle Entertainment se tak Ritchie pustí do příběhu ruského gangstera, který se rozhodnul oblafnout celé londýnské podsvětí. Film se bude jmenovat RocknRolla a ve hře bude tolik britských liber, že se budou chtít navzájem podrazit úplně všichni - od nejmocnějších bossů, přes zkorumpované politiky až po partičku bezvýznamných zlodějíčků, kteří jsou ve správný čas na správném místě. Pokud si Guy vezme k ruce pár starých známých (Jason by měl mít alespoň čestnou roličku) a vynechá tentokrát ze všeho Madonnu, bude všechno fajn (pokud ji teda nechce symbolicky zlikvidovat před objektivy kamer... Vinnie Jones by se o to mohl postarat nějakým vyloženě kreativním způsobem :). Natáčet by se mělo v Londýně, dost možná už koncem června, což naznačuje, že projekt je doslova za rohem. Máme Ritchieho filmy rádi, takže asi přimhouříme oko a dáme mu šanci. Snad se to vyplatí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace