Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer Night #3: Za bukem...


ikona
imf
moviezone
 

Sedm dní. Ne, tohle není citace z Kruhu. Už pouhý týden zbývá do třetí Trailer Night, na které vám kompletní redakce MovieZone předvede ty nejlepší filmové upoutávky, poví vám nějaké tou moudro a pokusí se vás dvě a půl hodinky (+/-) v kuse bavit. Zní to jako nadlidský úkol, ale už dvakrát jsme to zvládli a pokaždé se našlo dost odvážlivců, kteří s námi setrvali až do dopoledních hodin, kdy jsme brázdili nejrůznější občerstvovny i pražské parky. To je ale pověstná třešnička na dortu, jehož patra budou tvořit nové i staré trailery, jejich rozbor a nahlédnutí do zákulisí jejich výroby. Tentokrát přeskočíme úvodní řečičky o tom jak to všechno začalo a budeme se víc věnovat tomu jak a proč trailery fungují. Jako už tradičně vás čeká host a možná i nějaké to překvapení na závěr. Jednotlivé upoutávky už jsou vybrány, stroje promazány, mikrofony připraveny, takže nezbývá než vás srdečně pozvat do kina Světozor na Václavském náměstí, kde to v pátek 4. května od 20:30 všechno vypukne.

Drtivá většina trailerů bude k mání ve velmi rozumné kvalitě a bude promítána pomocí projektoru, ve stereozvuku. Kvality běžně promítaných kinotrailerů nemáme šanci dosáhnout, ale ve Světozoru je celkem slušná dynamika a pokud akceptujete, že některé z ukázek nejsou z nejlepších zdrojů (za účelem pestrého výběru musí občas docházet ke kompromisům), čeká vás spousta toho, co jste ještě neviděli a také spousta toho, co chcete vidět znovu a znovu.

Vstupné činí 80,- a lístky si můžete rezervovat už dnes. Na uvedeném odkazu také zjistíte, jak se do Světozoru dostat. Pro mimopražské budiž vodítkem, že kino se nachází na Václavské náměstí a to dokonce v bezprostřední blízkosti stejnojmenné tramvajové zastávky. V okolí je řada občerstvení, takže před Trailer Night jistě nepadnete hlady a žízní a po ní doufejme také ne. Jakékoliv případné dotazy směřujte do diskuze (vyjma otázek, zda bude přítomen trailer A nebo trailer B - nechte se překvapit), ale důležité je, abyste v pátek přišli a nechali se bavit. Těšíme se na vás.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace