Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejrychlejší sequel v dějinách


ikona
imf
get smartsequelsteve carell
 

Je celkem běžné, že studio ohlásí sequel ještě před premiérou v kinech. Občas studio oznámí sequel rovnou před natáčením a ti nejodvážnější pak točí dva filmy naráz. Málokdo na to ale jde jako agent Smart. Tj. chytře a od lesa. Celovečerní adaptace kultovního seriálu Get Smart, o které se v Hollywoodu spekulovalo snad desetiletí, než konečně přišel Steve Carell a řekl, že to teda zvládne, se už vesele natáčí. Režíruje Peter Segal (Trestná lavice, 50x a stále poprvé) a kromě Carella se před kamerou objeví např. Anne Hathaway nebo Rock (to bude asi spíš čestná rolička). Warneři si to zkrátka umějí zařídit a teď to vypadá, že začali včas myslet i na zadní vrátka. Ohlásili totiž spinoff. Ve filmu vystupují ve vedlejších rolích ještě dva agenti v zácviku a jedním z nich je Masi Oka - Hiro z Heroes. Protože jeho sláva se hvězd dotýká, rozhodlo se studio jeho postavě věnovat samostatný celovečerák, ve kterém se samozřejmě mihnou i herci z Get Smart. To je holt výhoda souběžného natáčení. Masi Oka bude moci využít prázdniny, které mu přisluší po skončení první sezóny Heroes a protože premiéra Get Smart je až 20. června 2008, mohou Warneři zkusit neslýchané.

Get Smarter: Bruce and Lloyd Out of Control se totiž objeví na pultech obchodů pouhých deset dní po kinopremiéře Get Smart. A to se vyplatí! Tedy v případě, že do kin přijde dostatek milovníků seriálové předlohy a šílené Carellovy komiky. Ti si pak jistě rádi koupí i pokračování, zvlášť když na něj nebudou muset dlouho čekat. Do jisté míry geniální tah, ale nevím nevím, jestli chci, aby se ujal. Nedočkáme se pak třeba filmů jako Spider-Man 3.5: Jak Sandman strašil děti na pískovišti? Vypadá to na masivní rozmělňování. Když se to stalo u Zprávaře (v Americe vyšlo DVD s alternativním celovečerním sestřihem, který dal dohromady trochu jiný film, výhradně z nepoužitých záběrů :) byla to spíš recese, ale tohle už je marketing v plné síle. Na Kráčející skálu 2 tak možná nebudeme muset čekat čtyři roky, budeme si ji moct koupit v krámě pár dní po premiéře jedničky. Něco mi říká, že takhle přijdou o kšeft ti báječní producenti, co plodí filmy jako Snakes on Train, ale ať vyhraje kdokoliv, my prohrajeme. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace