Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shia stále dominuje


ikona
Cival
tržby
 

Čerstvě odrostlý teenager ne a ne pustit první pozici. Aura Shiy LaBeoufa nabírá na síle, protože levný thriller Disturbia už dvojnásobně překonal své oficiální náklady. Po devíti dnech promítání si Disturbia dokráčela ke čtyřiceti milionům dolarů a jen tak mimochodem ještě vyztužila image jednoho z nejpříjemnějších remaků posledních let. Těšíme se čím dál tím víc, protože pohodových variací na Hitchcocka není nikdy dost.

Disturbia může machrovat, protože obstála v bohaté konkurenci „jen“ se třinácti miliony. Soupeři se dvakrát nevytáhli. Psychologický thriller Fracture nezachránilo ani spojení Anthonyho Hopkinse s čerstvým oscarovým nominátorem Ryanem Goslingem a sladkou Rosamund Pike. 11 milionů bude producentům přesto možná stačit, protože čtvrtý horor Vacancy (dle traileru zábavný, dle kritiky průměrný) utržil ve srovnatelném počtu kin melounů jen sedm, přestože jej propagovala vyděšená krasavice Kate Beckinsale s bojácným manželem Lukem Wilsonem.

Šesté místo pro Jednotku příliš rychlého nasazení můžeme považovat za „fajné“. Poldové Edgara Wrighta měli k mání jen osm stovek kin, v nichž si vysloužili málem šest milionů. Vzpomínka na Soumrak mrtvých zjevně nevyhasla, Hot Fuzz mají navíc výhodu v povoleném dopingu ze strany spokojených zámořských recenzentů. Z nudného víkendu lze vypíchnout už jen nenápadný start romance In the Land of Women se sladkou Kristen a totální propady Neznámého svůdce (Halle Berry pláče), Cesty bojovníka (Urban dá ubohých deset milionů), Krvavé sklizně (22 milionů? Taky nic moc...) a samozřejmě Grindhouseu (sestaveného ze segmentů Planet Terror a Death Proof), jemuž VŮBEC nepomáhají skvělé divácké reference. Bratři Weinsteinové musí mít čelo víc a víc zkrabacené.

Za týden si užijeme posledního klidného víkendu: Blázen digitálního věku Lee Tamahori se pokusí odtáhnout z propadliště sci-fárnu Next, osmdesátá léta připomene akční béčko s Vinnie Jonesem The Condemned, Jamie Kennedy se znovu projeví jako nýmand v komedii Kickin' It Old Skool a náctileté diváky zkusí Disturbii přetáhnout Goyerův Neviditelný. Užijte pohody. Pak už zasviští Spideyho pavučiny v honbě za rekordy.

Kompletní žebříček najdete tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace