Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdná muzikálová Devítka


ikona
imf
weinstein
 

Weinsteinovi chystají adaptaci slavného broadwayského muzikálu a chtějí hvězdy. Chtějí spoustu hvězd. Nine vychází z italského divadelního zpracování, které se částečně inspirovalo Felliniho snímkem 8 1/2. Ten vypráví o úspěšném filmovém režisérovi, který je sice na kreativním vrcholu, ale zároveň se potýká s krizi středního věku, jenž přichází s jeho čtyřicátými narozeninami. A pak je tu samozřejmě jeho milostný život, ve kterém je spousta uzlů čekajících na rozetnutí. Fellini svůj autobiografický snímek pojmenoval podle svých režisérských zkušeností - natočil šest celovečerních filmů, dva krátké a na jednom se podílel z poloviny. Muzikálová verze se jmenuje Nine, tedy devět, protože inspirace Felliniho dílem je tzv. polovina úspěchu.

Premiéry se muzikálová verze dočkala v roce 1982 a od té doby se v různých nastudování hraje. Získala už celkem pět cen Tony, včetně té nejdůležitější za nejlepší muzikál sezóny. Filmovou adaptaci by měl natočit Rob Marshall, zodpovědný za Chicago, což naznačuje, že Weinsteini míří hodně vysoko. Premiéra bude buď na Vánoce roku 2008 nebo někdy v průběhu roku 2009. Všechno závisí na tom, jak rychle se dá dohromady herecký tým snů. Producenti mají totiž poměrně jasnou představu, kdo by měl před kamerou zazpívat. George Clooney, Javier Bardem, Antonio Banderas, Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Nicole Kidman, Judi Dench, Catherine Zeta-Jones and Renée Zellweger (ano, je jich deset - počítat neumějí oni, ne já. :). Není to nesplnitelné, ale některá jména se budou jistě lovit těžko. Nicole Kidman, Catherine Zeta-Jones a Renée Zellweger na jednom pódiu? To bude někoho stát zatraceně moc peněz.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace